Μπάγερν Μονάχου 2021

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για την Τσάμπιονσιπ και από την στιγμή που έφυγε ο Κρις Γουάιλντερ, μοιάζει σαν οι παίκτες της να έχασαν το κίνητρο τους ακόμα και για να προσπαθήσουν. Με τον υπηρεσιακό  Πολ Χεκινγκμπότομ, η Σέφιλντ μετρά 4 ήττες στην σειρά, τρεις για το πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο από την Τσέλσι, με συνολικά τέρματα 1-13. Περνάμε στα σημερινά προγνωστικά!

Γουλβς – Σέφιλντ Γ. Προγνωστικά

Στρωμένο πρόγραμμα

Η Γουλβς έχει  μία σπάνια ευκαιρία, να κάνει διπλές τις νίκες της και να κερδίσει έδαφος. Έκανε μία από τις πιο μεστές φετινές της εμφανίσεις στην έδρα της Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική. Σκόραρε στο τέλος κάθε ημιχρόνου, το τέρμα του Γουίλιαν Ζοσέ ακυρώθηκε για χιλιοστά στο ξεκίνημα της φάσης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αντεπίθεση και ωραία εκτέλεση του Τραορέ πήρε τη νίκη. Έχει ένα βατό πρόγραμμα η ομάδα του Εσπερίτο. Μετά τη Σέφιλντ υποδέχεται την Μπέρνλι, στην συνέχεια πηγαίνει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και ακολουθεί εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον. Αν βρει τώρα φόρμα, θα μπει στην μάχη της πρώτης δεκάδας, που είναι ο φετινός στόχος της Γουλβς, με τον τρόπο που εξελίχθηκε η χρονιά. Ο άσος στο 1,74, δίκαιος με βάση την εικόνα της Σέφιλντ στα τελευταία παιχνίδια.

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Προγνωστικά

Δεν έχει την σκληράδα να την σταματήσει

Το διπλό στο Παρίσι δεν έφερε την πρόκριση για την Μπάγερν. Η ομάδα του Φλικ πλήρωσε τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, το ντεφορμάρισμα των Κίμιχ, Ντέιβις αλλά και την προβληματική αμυντική λειτουργία, που έχει την φετινή χρονιά. Στοιχεία που αποδείχθηκαν αρκετά, ώστε η ομάδα που πέρυσι τρόμαξε τον πλανήτη του ποδοσφαίρου να χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν φαντάζουν όμως αρκετά για να χάσει τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα. Νοιώθει την ανάσα της Λειψίας και πρέπει να κρατήσει τη διαφορά σε σημαντική απόσταση. Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει την σκληράδα για την σταματήσει. Προέρχεται από την ήττα με 4-3 στην έδρα της Άιντραχτ και διατηρεί μία πελατειακή σχέση με την Μπάγερν. Το ρεκόρ 17-1-1, με πέντε συνεχόμενα διπλά με 2-17 τέρματα. Δίκαιες οι αποδόσεις στο 1,95. Ο αγώνας προσφέρεται και από την bet365!

Κάλιαρι – Πάρμα Προγνωστικά

Κηλίδα στην καριέρα τους

Όποιος δεν βλέπει τα παιχνίδια, ρίχνοντας μία ματιά μόνο στα αποτελέσματα, πιστεύει πως η Κάλιαρι είναι τελειωμένη. Η αλήθεια είναι πως διαθέτει ένα εντυπωσιακό ρόστερ, για τα δεδομένα μίας ομάδας που παίζει για την κατηγορία. Θα είναι μαύρη κηλίδα στην καριέρα των Γκοδίν, Ναϊγκολάν, Ρουγκάνι, Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε, Παβολέτι, Ρογκ, Ναντέζ, Ντάγκαν να αφήσουν να υποβιβαστεί η ομάδα. Επίσης τα τελευταία αποτελέσματα την αδικούν, υπάρχει ατυχία. Στην κομβική εκτός έδρας ήττα με την Σπέτσια έχασε με 2-1 παιχνίδι με xg 1,10-2,98. Στην εντός έδρας ήττα με την Βερόνα με 0-2 τα xg ήταν 2.58-1,15. Την περασμένη Κυριακή πάλεψε το παιχνίδι με την Ίντερ, στο Μεάτσα, λύγισε με τέρμα το Νταρμιάν στο 77ο λεπτό. Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία της Κάλιαρι. Μόνο με νίκη, απέναντι στην ασύνδετη αμυντικά, με πιο χαμηλό ταβάνι Πάρμα, μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή. Ο άσος στο 2,30.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16.30 Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν | 2 @ 1,95 – winmasters

21.15 Γουλβς – Σέφιλντ Γ. | 1 @ 1,74 – winmasters

21.45 Κάλιαρι – Πάρμα | 1 @ 2,30 – winmasters