slavia-pragas

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Πέρασε η μία απ’ τις δύο επιλογές μας στο χθεσινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε δεύτερη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ (1-2), ωστόσο το Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0, παρότι οι «κόκκινοι» είχαν τις φάσεις για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση είναι «ανοιχτή» για τα ημιτελικά μετά το 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο. Οι Τσέχοι απέδειξαν ότι είναι «σκληρό καρύδι», εντός έδρας είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Αμφίβολοι οι Έντενγκαρντ και Ομπαμεγιάνγκ για την Άρσεναλ, που θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση, καθώς το Γιουρόπα Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.

Η Σλάβια Πράγας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ αξιόμαχη, χάνει τρομερά δύσκολα, πορεύεται αήττητη στα τελευταία 23 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (17-6-0). Εντός έδρας γίνεται ακόμη πιο ισχυρή, θεωρούμε ότι αξίζει να την εμπιστευτούμε κόντρα στην αφερέγγυα και ασταθή αμυντικά Άρσεναλ. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 2.07 στην Goalbet.

Ρόμα – Άγιαξ Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το ματς Ρόμα – Άγιαξ. Παντελώς πλασματικό το σκορ του πρώτου αγώνα, καθώς οι Ολλανδοί είχαν την πλήρη κυριαρχία, έχασαν πέναλτι και ένα σωρό ευκαιρίες, είχαν 9 τελικές εντός εστίας, όμως σκόραραν μόλις μια φορά! Απ’ το πουθενά ήρθε το δεύτερο γκολ της Ρόμα στο 87’, η νίκη της ήταν άδικη.

Η εικόνα του πρώτου αγώνα έδειξε ότι ο Άγιαξ είναι καλύτερη ομάδα, ωστόσο καλείται να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός αν θέλει να προκριθεί. Έχει εξαιρετική παράδοση στην Ιταλία, είναι αήττητος στις τελευταίες τρεις επισκέψεις του εκεί (3-3-0), έχει κάνει μερικά μεγάλα αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αυτό που του αναλογεί, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.43.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ 1Χ (2.07 @ goalbet)

22.00 Ρόμα – Άγιαξ 2 (2.43 @ goalbet)