Gremio prognostika

Καλημέρα σε όλους. Θετικός ο απολογισμός της στήλης χθες Τρίτη, καθώς επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 στο παιχνίδι Σάντος – Σαν Λορέντζο, ενώ Λουγκάνο και Λουκέρνη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ματς που προτείναμε το 1(DNB). Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από Πολωνία και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Κρακοβία – Ρακόβ Προγνωστικά

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πολωνίας, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση. Παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία η Κρακοβία, δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, με την εξασφάλιση της σωτηρίας να είναι ο Νο1 στόχος της. Από την πλευρά της η Ρακόβ είναι ποιοτικότερη, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση και εμφανίζεται ως το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι. Δικαιολογημένα βάσει της εικόνας των δυο ομάδων, περιμένουμε ωστόσο πως η Κρακοβία θα παλέψει και διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα της, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,70 στη Vistabet.

Γκρέμιο – Ιντ. Ντελ Βάλε Προγνωστικά

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Γκρέμιο δίνει σήμερα παιχνίδι αποδείξεων και θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου ματς. Επιστρέφουν αρκετοί παίκτες σε σχέση με το πρώτο ματς, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, παραμένει αήττητη στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει ελαφρύ προβάδισμα η Ιντεπεντιέντε, θα προσπαθήσει σήμερα να προστατέψει το υπέρ της 2-1, εκτός έδρας ωστόσο έχει δείξει λίγα πράγματα στη διοργάνωση, καθώς πανηγύρισε δυο νίκες στις εννέα τελευταίες εξόδους της, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες έμεινε “άσφαιρη”. Ποιοτικότερη η Γκρέμιο, με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να πάρει φτάσει στη νίκη. Άσος σε απόδοση 1,70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κρακοβία – Ρακόβ   Goal/Goal  (1,70 στη Vistabet).

Γκρέμιο – Ιντ. Ντελ Βάλε Άσος (1,70 στη Vistabet).