Hi guys, πως μου είστε και σήμερα, Τρίτη, όλα οκ; Ομαδάρα λοιπόν χθες και η  Λαμία μας. Πετάει και αυτή, όπως και η Λάρισα και ο ΟΦΗ βέβαια στον δεύτερο γύρο και (φυσικά) στα υπέροχα πλέι οφ και πλέι άουτ, πως στην ευχή τα λένε. Μόνο τον φουκαρά τον Παναιτωλικό πάνε να τον “φάνε” άκλαυτο” απ’ ότι βλέπω.  Άλλοι, πιο βόρεια  (βλέπω πάντα), ποντάρουν  στην αγαπημένη μας Λαμία, οι πιο νότιοι πιστεύουν και αγαπούν πιο πολύ την θρυλική μας Λάρισα και ου το καθεξής.

Που να περισσέψει έτσι θεσούλα για τον φουκαρά, τον αγωνιστή, τον φίλο μου τον Φώτη Κωστούλα! Είπαμε, “άκλαυτος” πάει ο διοικητικός ηγέτης και βέβαια μαζί με αυτόν η ομαδάρα μας στο Αγρίνιο. Θα μου πείτε τώρα πως κάποιος τέλος πάντων πρέπει να πέσει και αφού ο Άγιαξ της Ηπείρου μας, του ανερχόμενου (sic) Ανάργυρου Γιαννίκη, δεν μπορεί να αδυνατεί να αντισταθεί είπαμε στην αρμάδα του Μιχαλάκη του Γρηγορίου, τότε ελπίδα καμία σε τούτη τη έρημη χώρα!

Τέλος πάντων. Μπάχαλο γίνεται και με τον κορονοϊό. Στο Ελλάντα μας (πάντα) φυσικά. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ κοντά στους 800 (!), τα κρούσματα χιλιάδες καθημερινά και η πρεμούρα όλων – και πρωτίστως της Κυβέρνησης – είναι πως θα διασκεδάσουν και θα πάνε να ψήσουν αρνί το Πάσχα, στα χωριά τους. Μπάχαλο και με τα εμβόλια. Ότι κόβει η υπόλοιπη Ευρώπη και ο πλανήτης όλος, η Γη, το παίρνει, ή το αφήνει free  η Ελλάδα. Είπαμε, ελπίδα καμία πλέον και πουθενά.

Πάμε τώρα στο στοίχημά μας και για σήμερα στην bet365. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Παρί Σεν Ζερμέν  – Μπάγερν όβερ, Τσέλσι – Πόρτο γκολ  – γκολ, αυτά για το Τσάμπιονς Λιγκ και νωρίτερα στην Κύπρο μας, Καρμιώτισσα – Εθνικός Άχνας  “διπλό”, στο ντέρμπι των ουραγών της Α’ Κατηγορίας της μαρτυρικής μας νήσου. Αυτά και για σήμερα. Καλή υπόλοιπη Τρίτη, καλό ταμείο και τα λέμε πάλι αύριο Τετάρτη, όπου έχουμε (παρακαλώ) και… Football League! Σας φιλώ, να προσέχετε.