prognostika stoiximatos lugano

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η , χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι δυο επιλογές από Τουρκία και Ελβετία. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, παρακάτω θα αναλύσουμε δυο παιχνίδια από το Κύπελλο Ελβετίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Λουγκάνο – Λουκέρνη Προγνωστικά

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας. Σε αντίθετη κατάσταση οι δυο ομάδες, η Λουγκάνο έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό παιχνίδι μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες. Βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη, έχοντας κερδίσει μάλιστα τα τρία εξ αυτών. Δεν πατάει καλά η Λουκέρνη, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, με την εξασφάλιση της παραμονής να είναι ο Νο1 στόχος της. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1,91 στη Vistabet.

Σάντος – Σαν Λορέντζο Προγνωστικά

Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο Προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Σάντος να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1. Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, ενώ εντυπωσιακή είναι η εικόνα που παρουσιάζει συνολικά και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Από την πλευρά της η Σαν Λορέντζο παίζει σήμερα τα ρέστα της και θα κυνηγήσει την υπέρβαση, αλλά και την ανατροπή του εις βάρος της 3-1. Είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί και να ψάξει από νωρίς το γκολ, περιμένουμε και σήμερα ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Λουγκάνο – Λουκέρνη 1(DNB) (1,91 Vistabet).

Σάντος – Σαν Λορέντζο Over 2,5  (2,05 Vistabet).