Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Ούτε η χθεσινή μέρα ήταν καλή, αφού και οι δύο επιλογές μου «κόλλησαν» στο 0-0, με την Ιστλεϊ να μην εκμεταλλεύεται και την αποβολή αντίπαλου παίκτη. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από την Πρέμιερ Λιγκ και με έναν από το ελληνικό πρωτάθλημα και τα πλέι οφς.

Γουέστ Χαμ – Λέστερ Προγνωστικά

Ποιος να το έλεγε στην αρχή της σεζόν πώς αυτή την εποχή οι δύο συγκεκριμένες ομάδες θα πάλευαν για συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ! Και άντε, η Λέστερ έδειξε και πέρυσι δείγματα, αλλά για την Γουέστ Χαμ σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της! Και οι δύο ομάδες ποντάρουν πολλά στην επίθεση τους και την ποιότητα που διαθέτουν εκεί, υπήρξε μία πτώση στην απόδοση του over 2,5, αλλά ακόμη προσφέρεται ως αουτσάιντερ, παρόλο που τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της Γουέστ Χαμ και τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της Λέστερ έληξαν over 2,5! Το over 2,5 σε απόδοση 1,94 στην Betshop.

Αρης – ΑΕΚ Προγνωστικά

Ο Αρης δεν έχει κερδίσει τις τέσσερις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την ΑΕΚ, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία πού ήταν σαν ήττα, στο κύπελλο πέρυσι με γκολ στις καθυστερήσεις. Βέβαια δεν είναι μακριά η τελευταία νίκη του, ήρθε το 2019 με 2-0. Αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες αυτή την εποχή, θα πρόκειται για «αμαρτία» αν δεν κερδίσουν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης. Βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και βγάζουν μεγαλύτερη σοβαρότητα από τον «Δικέφαλο του Νότου». Ο άσος του Αρη σε απόδοση 2,31 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

15:00 Αρης – ΑΕΚ 1 (2,31 @ Betshop)

16:05 Γουέστ Χαμ – Λέστερ Over 2,5 (1,94 @ Betshop)