tsarly-prognostika-11-04

Στην Σέριε Α, η μάχη για την 4άδα και την αποφυγή του υποβιβασμού, θα πάει μέχρι τέλους

Σε διαφορετικές ταχύτητες

Η Αταλάντα, δεν γίνεται να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας. Βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω απο την 5η Νάπολι και χρειάζεται ένα καλό κλείσιμο της σεζόν, για να κλειδώσει την θέση της. Το βράδυ παίζει στην Φλωρεντία, η τελευταία γραμμή άμυνας των Βιόλα, εξαιρετικά αργή, δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την επιθετική ταχύτητα των παικτών του Γκασπερίνι. Το διπλό στο 1,60.

Βαγιαδολίδ – Γρανάδα Προγνωστικά

Ευκαιρία για την Βαγιαδολίδ

Στην Λα Λίγκα η Βαγιαδολίδ έχει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την καλή φόρμα που τρέχει και να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, που θα της προσφέρει σοβαρή βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια. Προέρχονται απο παιχνίδια, που αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστική και της δίνουν ώθηση για την σωτηρία. Ισοπαλία 1-1 στο Βίγο, εντός έδρας νίκη με 2-1 επι της Χετάφε, λευκή ισοπαλία στην έδρα της Οσασούνα, εντός έδρας 1-1 με την Σεβίλλη και την ήττα στο τέλος στο Καμπ Νου με 1-0. Η Γρανάδα, βγάζει κούραση από τα συνεχόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τρέχει ένα σερί, με τρεις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα και ο αγώνας της Πέμπτης το βράδυ με την Γιουνάιτεντ, δεδομένα θα έχει αφήσει τα σημάδια του. Ο άσος θα δώσει σημαντική ανάσα στην φορμαρισμένη Βαγιαδολίδ και δίνεται στο 2,26. Το ματς παίζει και στην bet365!

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Της ταιριάζει η Μπέτις

H Ατλέτικο δεν έχει άλλα περιθώρια. Έχει την υποχρέωση να περάσει από την έδρα της Μπέτις, για να κρατηθεί στην κορυφή. Έχει να διαχειριστεί, τις δύο σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Σουάρες, Γιορέντε. Σαν αντίπαλος, της ταιριάζει η ομάδα του Πελεγκρίνι. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ανεβαίνει σε μέτρα, είναι σοφτ και ευάλωτη στις αντεπιθέσεις. Είναι ξεκάθαρο πως το ρόστερ της Ατλέτικο, είναι σε θέση να καλύψει δύο απουσίες και η ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Σιμεόνε θα είναι υψηλού επιπέδου.
Τα κανονάκια, έχουν σωθεί και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους. Το διπλό στο 2,40.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.30 | Βαγιαδολίδ – Γρανάδα | 1 @ 2,26 – goalbet

21.45 | Φιορεντίνα-Αταλάντα | 2@ 1,60 – winmasters

22.00 | Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2 @ 2,40 – interwetten