Kupello Rossias prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 08 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Ρωσίας.

Κρίλια Σοβέτοφ – Ντιναμό Μόσχας Προγνωστικά

Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Κρίλια Σοβέτοφ, μετρώντας δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο και ξεκίνησε πριν από τη χειμερινή διακοπή, ερχόμενη παράλληλα από το εντός 4-0 επί της Τέκστιλτσισκ. Κάπως έτσι, έφτασε τους 79 βαθμούς και βρίσκεται μόνη πρώτη, με παιχνίδι λιγότερο και στο +4 από τη δεύτερη Νίζνι Νόβγκοροντ. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο, εκεί όπου μετράει φέτος τέσσερις προκρίσεις. Αντίστοιχα, σε ανοδική πορεία είναι και η Ντιναμό Μόσχας, ερχόμενη από δυο σερί νίκες κόντρα σε Κράσνονταρ (2-3 εκτός) και Ούφα (4-0 εντός). Έχει μείνει αρκετά μακριά από την κορυφή, το κύπελλο όμως αποτελεί βασικό της στόχο. Ξεκίνησε την πορεία της από τον προηγούμενο γύρο, όπου και απέκλεισε τη συμπολίτισσα Σπαρτάκ Μόσχας (2-0 εντός).

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και οι δυο ομάδες, παρότι τις χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία. Έχουν αποδείξει την επιθετική τους δεινότητα, οπότε και περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, με την επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Άρσεναλ Τούλα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Άρσεναλ Τούλα, κόντρα σε Ακμάτ Γκρόζνι (2-0 εκτός) και Ουράλ (2-0 εκτός). Στενεύει ο κλοιός για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία, οπότε και στοχεύει τώρα στα μπαράζ. Σε ότι αφορά το κύπελλο τώρα, μετράει τρεις προκρίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ζενίτ, με 1-2. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από δυο σερί ήττες, επικρατώντας με 1-2 στην έδρα της Ταμπόφ, στο ντεμπούτο του Ίβιτσα Όλιτς. Μοιράζεται πλέον την τρίτη θέση με τη Λοκομοτίβ, με 43 βαθμούς, έναν πάνω από τη Ντιναμό, που ακολουθεί. Στρέφεται τώρα στο κύπελλο, ξεκινώντας την πορεία της στον προηγούμενο γύρο, όπου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση επί της ΣΚΑ (2-0 εντός).

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Άρσεναλ Τούλα, η οποία έχει στο μυαλό της και το πρωτάθλημα, όπου δίνει μάχη παραμονής. Δεν πείθει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που στο ντεμπούτο του Όλιτς δυσκολεύτηκε αρκετά για να επικρατήσει της Ταμπόφ. Τα φετινά μεταξύ τους είχαν γκολ, οπότε και κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Κρίλια Σοβέτοφ – Ντιναμό Μόσχας: Over 2.5 (2.00 @bwin)

19:30 Άρσεναλ Τούλα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Over 2.5 (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!