young boys prognostika

Καλημέρα σε όλους. Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στην αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο, ενώ η Γκεντσλερμπιρλίγκι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ερζουρούμσπορ, όπου προτείναμε το 1(DNB). Πάμε στις σημερινές επιλογές για προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από Τουρκία και Ελβετία.

Σεν Γκάλεν – Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας, με τη Γιουνγκ Μπόις να αναζητά την κατάκτηση του νταμπλ. Στο πρωτάθλημα έχει ξεφύγει και κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι ότι της απέμειναν. Τεράστιες οι διαφορές δυναμικότητας των δυο ομάδων, η Σεν Γκάλεν προβληματίζει έντονα με την εικόνα της, ενώ στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για να “¨κλειδώσει” την παραμονή. Παραμένει χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με την εικόνα της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, περιμένουμε πως θα πανηγυρίσουν σήμερα τη νίκη – πρόκριση, “διπλό” σε απόδοση 1,70 στη Vistabet.

Γκαζιαντέπ – Μπασακσεχίρ Προγνωστικά

33η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τις δυο ομάδες να χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει να μείνει η Γκαζιαντέπ, που με νίκη έχει την ευκαιρία σήμερα να βρεθεί στην 5η θέση. Εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στα 20/21 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ συνεχίζει να δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, πανηγύρισε σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και χρειάζεται σήμερα βαθμούς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1,74

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Σεν Γκάλεν – Γιουνγκ Μπόις  “Διπλό” (1,70 στη Vistabet).

Γκαζιαντέπ – Μπασακσεχίρ Goal/Goal (1,74 στη Vistabet).