genclerbirligi prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους. Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χθεσινή μέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι δυο επιλογές από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, που έρχονται από Ισπανία και Τουρκία.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ερζουρούμσπορ Προγνωστικά

Μάχη με φόντο την παραμονή στην Άγκυρα, η Γκεντσλερμπιρλίγκι έχει φορμαριστεί στο κρισιμότερο σημείο και αναζητά ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή. Διανύει την καλύτερη της περίοδο, έχοντας κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς και θέλει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της. Σε αντίθετη κατάσταση η Ερζουρούμσπορ, ηττήθηκε με 2-1 από την Κόνιασπορ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε επτά αναμετρήσεις που αγνοεί το “τρίποντο” (0-2-5), βρίσκεται σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -5 από τις θέσεις της παραμονής. Το μομέντουμ ευνοεί τους γηπεδούχους, θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1,90 στη Vistabet.

Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο Προγνωστικά

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου οι δυο ομάδες συναντιούνται ξανά. Με την καλύτερη ψυχολογία η Σοσιεδάδ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναζητά και σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη εξάδα. Από την πλευρά της η Μπιλμπάο αναζητά εκδίκηση για τον χαμένο τελικό και αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, περιμένουμε πως θα παρουσιάσει σήμερα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι θετικό, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,04.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ερζουρούμσπορ 1(DNB) (1,90 στη Vistabet).

Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο Goal/Goal  (2,04 στη Vistabet).