Καλημέρα. Οι φορμαρισμένοι εσχάτως Τάουερς δεν άφησαν περιθώρια στην Μπάμπεργκ την οποία νίκησαν εκτός έδρας με 76-64, την Κυριακή. Πάμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο στοίχημα

Από τη Γερμανία θα μεταφερθούμε στα μέρη μας και ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την Basket League

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Προγνωστικά

Έπειτα από πέντε σερί ήττες ο Κολοσσός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας εντός έδρας με 83-72 του αδύναμου Άρη. Το αρνητικό του σερί ξεκίνησε από το ματς Κυπέλλου με τον Προμηθέα στο ίδιο γήπεδο, το οποίο είχε χάσει με 73-68.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι οι Πατρινοί με τρεις σερί νίκες και οκτώ στα πιο πρόσφατα εννέα. Μάλιστα, στις έξι τελευταίες δεν έχουν επιτρέψει σε αντίπαλό τους να βάλει πάνω από 72 πόντους, δείγμα της αμυντικής τους προσήλωσης και βελτίωσης.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, θα κρατήσουμε το τελευταίο στοιχείο και θα ποντάρουμε στο Under 75,5 πόντοι του Κολοσσού στο 1,97 στην Betshop. Οι Ρόδιοι επιθετικά παρουσιάζουν αστάθεια και τα προβλήματά τους θα επιδεινωθούν από την αμυντική εικόνα των Πατρινών, που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας | Κολοσσός Under 75,75 πόντοι (1,97@ betshop)