Γκουαρδιόλα Σίτι

Οι ομάδες του Γκουαρντιόλα, τα προηγούμενα χρόνια, έμπαιναν δυνατά στην σεζόν, συνήθως ήταν οι καλύτερες ομάδες του πλανήτη μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και στην συνέχεια παρουσίαζαν μία μικρή κάμψη, που έφερνε τον αποκλεισμό τους, σε κάποια από τις νοκ άουτ  φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μεγάλο βαθμό πλήρωνε, πως όταν έφθαναν στο υψηλό επίπεδο, ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και πίεσης στην αρχική ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών του, έφερνε λάθη και ευκαιρίες με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης για τον αντίπαλο. Από την ημέρα που έφυγε από την Βαρκελώνη ο Πεπ δεν έχει καταφέρει να φθάσει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πραγματικότητα πως υπήρξαν περιπτώσεις που έγιναν ακραία πράγματα για να αποκλειστεί. Φέτος τα πράγματα μοιάζουν να είναι διαφορετικά. Η Σίτι δεν μπήκε δυνατά στην σεζόν και γκάζωσε από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά. Πάμε στα προγνωστικά!

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

17 καθαρά δίχτυα σε 27 παιχνίδια

Από τις 15 Δεκεμβρίου και την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ, τρέχει ένα ρεκόρ με 26/27 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στα 17 από αυτά έχει κρατήσει καθαρά δίχτυα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο, που έχει σοβαρά θέματα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Όταν επιλέγει να πιέσει ψηλά η Σίτι, δημιουργείται μία πολύ δύσκολη πραγματικότητα για τον αντίπαλο, που δεν θα μπορέσουν να την αντιμετωπίσει το δίδυμο των Ακαντζί- Χούμελς που δεν βρίσκεται σε καλή ατομική κατάσταση.

Η απομάκρυνση του Φαβρ, δεν βοήθησε, ο Τέρζιτς αποδείχτηκε ακατάλληλος για πρώτος προπονητής. Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ, η διαφορά από την 4η θέση, αυξήθηκε στους 7 βαθμούς, η Ντόρτμουντ δεν δείχνει ικανή, να είναι αυτή που θα σταματήσει το όνειρο του Γκουαρντιόλα. Δεν είναι καλά η Ντόρτμουντ, δεν έχει προπονητή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, η ήττα από την Άιντραχτ την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση για την μάχη της 4ης θέσης στην Μπουντεσλίγκα και δημιούργησε όργιο φημών για το μέλλον του Χάαλαντ. Καταλαβαίνουν στο Βεστφάλεν, πώς αν δεν βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι αδύνατον να κρατήσουν τον Χάαλαντ την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχουν συνθήκες, για να κοντράρουν την Σίτι, ποντάρισμα σε καθαρό προβάδισμα, με κάλυψη στο ασιατικό χάντικαπ 1,5 που δίνεται στο 1,90 στην bet365.

Ρεάλ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Ετοιμάζει 3-5-2 ο Ζιντάν

Όταν διαβάζεις πως από την Ρεάλ λείπει ο Ράμος και γνωρίζεις πως η Λίβερπουλ παίζει με αμυντικό δίδυμο που δεν ανήκει στο επίπεδο που βρίσκεται η διοργάνωση, αμέσως πηγαίνει το μυαλό στα πολλά γκολ. Το γεγονός όμως, που οι προπονητές γνωρίζουν πως υπάρχει και ρεβάνς και έχουν αμυντικά προβλήματα να μαζέψουν αναμένεται να τους κάνει πιο προσεχτικούς. Ο Ζιντάν, το πιθανότερο είναι, να ετοιμάσει ένα 3-5-2 όπως έκανε και στον επαναληπτικό με την Αταλάντα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δουλεύει τον Μεντί, σαν αριστερό στόπερ, μαζί με τους Νάτσο, Βαράν. Τις πλευρές θα τις πάρουν οι Βάθκεθ, Μαρσέλο, τριάδα στον άξονα οι Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος και λογικά θα ξεκινήσει ο ανεβασμένος Ασένσιο δίπλα στον Μπενζεμά. Ξεκάθαρη λογική για να υπάρξει έλεγχος, να αντιμετωπίσει την επιθετική τριάδα του Κλοπ, που δεν αποκλείεται να έχει τον Ζότα, στην θέση του Φιρμίνο. Μου αρέσει η ενδεκάδα της Ρεάλ. Περιμένω να κριθούν όλα στην ρεβάνς, και η διάταξη του Ζιντάν, θα πάει το παιχνίδι σε λίγα τέρματα. Συνδυαστικό ποντάρισμα στο 1ΧΔ και under 3,5 δίνει απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ | 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 @ 1,90 – bet365

22.00 Ρεάλ – Λίβερπουλ | 1ΧΔ under 3,5 @ 2,05 – bet365