Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά το Εδιμβούργο το Σάββατο δέχθηκε ένα γκολ προς το τέλος και δεν κέρδισε, ενώ για να πω την αμαρτία μου, πολύ χάρηκα που αποκλείστηκε κιόλας στα πέναλτι! Και η Στενχάουσμιρ αποδείχθηκε πολύ λίγη ακόμη και για την λίγη Κιλμάρνοκ! Τέλος πάντων, αφήνουμε το παρελθόν, πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Πλήρεις αγωνιστικές σήμερα σε Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας, εκεί που χθες ήταν το Πάσχα των Καθολικών, σήμερα είναι αργία και ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το ποδόσφαιρο στη χώρα που το γέννησε έχει την τιμητική του.

Χάρογκεϊτ – Πορτ Βέιλ Προγνωστικά

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί και η μία είναι κάτω από την άλλη στον βαθμολογικό πίνακα, με την Χάρογκεϊτ ψηλότερα, έχοντας όμως και έναν αγώνα λιγότερο. Όμως το μομέντουμ αυτή την εποχή είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, φέρνοντας ισοπαλία στο πιο πρόσφατο, έπειτα από τρεις σερί ήττες, οι δύο εκ των οποίων ήταν εντός. Στο ίδιο διάστημα η Πορτ Βέιλ έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κερδίζοντας δύο αγώνες μακριά από την έδρα της, ενώ επικράτησε και επί ομάδων που διεκδικούν άνοδο, όπως Εξετερ και Νιούπορτ. Αξίζει επομένως το ρίσκο στο ποντάρισμα της νίκης των φιλοξενουμένων. Το διπλό της Πορτ Βέιλ σε απόδοση 2,87 στην Betshop.

Μπόρεχαμ Γουντ – Χάρτλπουλ Προγνωστικά

Η Μπόρεχαμ Γουντ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, με τις πιο πολλές να έχουν έρθει στο γήπεδό της, έχοντας τις πιο πολλές και εντός! Εφερε Χ και στον τελευταίο της αγώνα, έκτη συνεχόμενη ισοπαλία της, όγδοη στα εννιά τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει πέντε σερί ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά η Χάρτλπουλ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη στους 12 τελευταίους αγώνες, με έξι ισοπαλίες, ενώ ειδικά μακριά από το γήπεδο της δεν χάνει στους εφτά τελευταίους αγώνες, όμως με πέντε ισοπαλίες.Το Χ στο Μπόρεχαμ Γουντ – Χάρτλπουλ σε απόδοση 3,04 στην Betshop.

Γουόκινγκ – Νοτς Κάουντι Προγνωστικά

Η Γουόκινγκ είναι αήττητη στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, αλλά έχει μόνο μία νίκη στους εφτά πιο πρόσφατους που έχει παίξει γενικώς. Και δεν έχει πλέον κανέναν στόχο στη σεζόν, δεδομένου πώς δεν υπάρχει και υποβιβασμός. Από την άλλη η Νοτς Κάουντι, με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, παλεύει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφς για την άνοδο. Μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, στο γήπεδο της Ολντερσοτ, με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Και έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, χωρίς ήττα σε τέσσερις αγώνες, με τρεις νίκες. Με όλα αυτά τα δεδομένα και βάση απόδοσης, αξίζει κάποιος να ποντάρει σε πιθανή νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό της Νοτς Κάουντι σε απόδοση 2,17 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Χάρογκεϊτ – Πορτ Βέιλ 2 (2,87 @ Betshop)

17:00 Μπόρεχαμ Γουντ – Χάρτλπουλ Χ (3,04 @ Betshop)

17:00 Γουόκινγκ – Νοτς Κάουντι 2 (2,17 @ Betshop)