Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν μας βγήκε το ρίσκο στους χθεσινούς αγώνες στην Αγγλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές για το στοίχημα.

Απόψε διεξάγονται κάποιοι αγώνες για το σκωτσέζικο κύπελλο, με αυτούς θα ασχοληθώ σήμερα, δηλαδή με δύο αναμετρήσεις από όσες γίνονται για την ακρίβεια.

Φόρφαρ – Εδιμβούργο Προγνωστικά

Εδώ έχουμε έναν αγώνα που αλλιώς κοιμηθήκαμε χθες βράδυ, αλλιώς ξυπνήσαμε το πρωί! Χθες λοιπόν το Εδιμβούργο προσφερόταν ως αουτσάιντερ και σε καλές τιμές (κοντά στο 2,60), αλλά πλέον έχει γυρίσει σε φαβορί! Και είναι λογικό, αφού οι γηπεδούχοι μπορεί να παίζουν μία κατηγορία υψηλότερα, αλλά με τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, ουσιαστικά τους χωρίζει μόνο μία θέση! Και το Εδιμβούργο είναι εξαιρετικά φορμαρισμένο, με τέσσερις σερί νίκες μετά την επανέναρξη της σεζόν, ενώ αν υπολογίσουμε και τους προηγούμενους τελευταίους αγώνες του, έχει έξι σερί νίκες και μακριά από το γήπεδο του έχει τέσσερις σερί νίκες, έξι στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. Από την άλλη μεριά η Φόρφαρ στο γήπεδό της ακόμη δεν έχει κερδίσει φέτος σε 90λεπτο, με έξι ήττες σε εννιά παιχνίδια. Το διπλό του Εδιμβούργου σε απόδοση 2,19 στην Betshop.

Στενχάουσμιρ – Κιλμάρνοκ Προγνωστικά

Η Στενχάουσμιρ παίζει τρεις κατηγορίες χαμηλότερα από την Κιλμάρνοκ, αλλά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχει τρεις νίκες και είναι αήττητη. Η φιλοξενούμενη μπορεί να παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως κέρδισε στον τελευταίο αγώνα για πρώτη φορά έπειτα από 10 αγώνες, ενώ μακριά από την έδρα της έχει έξι σερί ήττες, χωρίς να σκοράρει στις πέντε εξ αυτών. Ακόμη και αν κερδίσει η Κιλμάρνοκ, δεν νομίζω να το καταφέρει εύκολα, ίσως το πετύχει στο γκολ και το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που μπορούμε να πληρωθούμε σε καλή τιμή ακόμη και την ήττα της Στενχάουσμιρ μέχρι με ένα γκολ διαφορά! Ο άσος της Στενχάουσμιρ με χάντικαπ +1,5 σε απόδοση 2,01 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Φόρφαρ – Εδιμβούργο 2 (2,19 @ Betshop)

17:00 Στενχάουσμιρ – Κιλμάρνοκ 1 (+1,5)  (2,01 @ Betshop)