prognostika stoiximatos estudiantes

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και καλή εβδομάδα. Με 1/2 έκλεισε η χθεσινή μέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στην αναμέτρηση Ντεφένσα – Βελέζ, αντίθετα όχι και το Ταγιέρες -1(Ασιατικό). Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με παιχνίδι από την Αργεντινή και μια φιλική αναμέτρηση.

Εστουδιάντες – Σαν Λορέντζο Προγνωστικά

Έμεινε όρθια σε μια δύσκολη έδρα την προηγούμενη αγωνιστική η Εστουδιάντες, που συμπλήρωσε ωστόσο δυο παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες. Παραμένει αήττητη στα 5/6 παιχνίδια της στο τουρνουά, πραγματοποιώντας δυνατό ξεκίνημα και αναζητά σήμερα αντίδραση κόντρα στη Σαν Λορέντζο που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί και στα δυο τελευταία παιχνίδια τους χωρίς να σκοράρουν, μετρούν μια νίκη στο τουρνουά, ενώ δυσκολεύονται και εκτός έδρας. Η Εστουδιάντες έχει τον πρώτο λόγο και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2,30 στη Vistabet.

Ισημερινός – Βολιβία Προγνωστικά

Φιλική αναμέτρηση για τις δυο ομάδες που λόγω της αναβολής των Προκριματικών στη ζώνη της Νότιας Αμερικής δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις. Εντυπωσιάζει με την εικόνα της εκεί ο Ισημερινός που πέτυχε στο τελευταίο ματς ιστορική νίκη με 6-1 επι της Κολομβίας, πανηγυρίζοντας έτσι την τρίτη διαδοχικη της νίκη. Σε αντίθετη κατάσταση η Βολιβία έδωσε λίγες ημέρες νωρίτερα φιλικό τεστ κόντρα στη Χιλή από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Στα Προκριματικά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται στην τελευταία θέση, συνολικά μετράει μια νίκη στα 18 τελευταία ματς. Φαβορί οι γηπεδούχοι με τις τιμές του άσου να μην έχουν καμία αξία, η αγωνιστική εικόνα του Ισημερινού, μας οδηγεί σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Εστουδιάντες – Σαν Λορέντζο Άσος  (2,30 στη Vistabet)

Ισημερινός – Βολιβία Over 2,5 (1,90 στη Vistabet)