Algeria prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 29 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021.

ΛΔ Κονγκό – Γκάμπια Προγνωστικά

Την πρώτη της ήττα στα προκριματικά υπέστη η ΛΔ Κονγκό, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γκαμπόν (3-0), όπου και ήταν κατώτερη του μετρίου και δεν απείλησε. Κάπως έτσι, έμεινε στους έξι βαθμούς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, ούσα στο -4 από την πρώτη δυάδα. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Γκάμπια έρχεται από δυο σερί νίκες στον όμιλο, κόντρα σε Γκαμπόν (2-1 εντός) και Ανγκόλα (1-0 εντός). Έφτασε έτσι του δέκα βαθμούς και προκρίθηκε στα τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γκαμπόν, για να πάρει αυτή την πρώτη θέση στον όμιλο.

Να κλείσει τις υποχρεώσεις της με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει η ΛΔ Κονγκό, παρότι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια, την ώρα που η Γκάμπια παίζει για την πρώτη θέση στον όμιλο. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.13 από την Bwin.

Αλγερία – Μποτσουάνα Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της σε αυτά τα προκριματικά η Αλγερία, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το εκτός 3-3 με τη Ζάμπια. Σταθερά πρώτη με έντεκα βαθμούς, στο +3 από τη δεύτερη Ζιμπάμπουε, έχει εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση, όσο και την κορυφή του ομίλου. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μποτσουάνα, μετά και από τη νίκη που πήρε εις βάρος της Ζάμπιας (1-0 εντός), καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ζιμπάμπουε (0-1 εντός).  Με μόλις τέσσερις βαθμούς, έχει μείνει εκτός συνέχειας από ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Αλγερία να είναι το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει απόψε, παρότι αδιάφορες βαθμολογικά και οι δυο πλευρές. Με βασικούς οι γηπεδούχοι, περιμένουμε γκολ, με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΛΔ Κονγκό – Γκάμπια: Goal/Goal (2.13 @bwin)

22:00 Αλγερία – Μποτσουάνα: Over 2.5 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!