τσαρλυ προγνωστικα

Στον 1ο Όμιλο, οι Σέρβοι, στην πρεμιέρα του Στοϊκοβιτς, παρουσίασαν μία βελτιωμένη εικόνα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και επικράτησαν δίκαια και πιο καθαρά από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 3-2 επί της Ιρλανδίας. Μεσοεπιθετικά, υπάρχει υψηλή κλάση. Ο Τάντιτς ήταν ο μαέστρος των Πλάβι, δημιουργώντας και τα τρία τέρματα, ενώ ο Μίτροβιτς, πού ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε, δύο υπέροχα γκολ και καθόρισε το αποτέλεσμα. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά

Σερβία – Πορτογαλία Προγνωστικά

Συνθήκες για αμφίσκορο.

Φυσικά το παιχνίδι με την Πορτογαλία είναι πολύ πιο δύσκολο και το γεγονός, πως δέχτηκε η άμυνα των Σέρβων 2 γκολ, από την φτωχή απειλή των Ιρλανδών, δείχνει πως δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν, απέναντι στην Πορτογαλία. Οι δύο Εθνικές, είχαν τεθεί αντιμέτωπες και για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού του 2020, που τελικά θα γίνει το καλοκαίρι που έρχεται. Οι Σέρβοι είχαν πάρει ισοπαλία με 1-1 στην Πορτογαλία, είχαν ηττηθεί με 2-4 στο Βελιγράδι. Δύσκολο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,95.

Tσεχία- ΒέλγιοΠρογνωστικά

Απίθανος συνδυασμός προσόντων.

Στον 5ο Όμιλο είναι ξεκάθαρο πως οι Βέλγοι δεν παίζονται με τίποτα. Έχουν το κίνητρο, της διατήρησης της πρώτης θέσης, στην ειδική βαθμολογία της ΦΙΦΑ και έναν συνδυασμό προσόντων, που τους κάνει πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμους. Πρόκειται για την μοναδική Εθνική ομάδα, που θα ήταν σε θέση, να φανεί ανταγωνιστική, στο πιο υψηλό διασυλλογικό επίπεδο. Υπάρχει ένας συνδυασμός προσόντων, που ακολουθεί την εξέλιξη του αθλήματος και την κάνει, δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Ποιότητα στην δημιουργία, ταχύτητα στην ανάπτυξη, υψηλή ένταση, που συνδυάζονται και με όγκο και δύναμη στην αντίπαλη περιοχή. Οι Τσέχοι είχαν εύκολο έργο, με τους Εσθονούς, που επικράτησαν με 6-2, η πίστα όμως δυσκολεύει επικίνδυνα. Το διπλό στο 1,74. Το ματς παίζει και στην bet365!

Ολλανδία – Λετονία Προγνωστικά

Θα ξεσπάσουν στην αδύναμη Λετονία.

Στον 7ο Όμιλο αίσθηση έκανε η μεγάλη νίκη των Τούρκων με 4-2 απέναντι στους Ολλανδούς. Η αλήθεια είναι, πως έγινε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες είχαν πολλές καλές ευκαιρίες. Μετά από την σφαλιάρα που δέχτηκαν οι Ολλανδοί, είναι υποχρεωμένοι να ξεσπάσουν και απέναντι τους, έχουν τον ιδανικό σάκο του μποξ. Οι Λετονοί, μετά από την Ανδόρα και φυσικά το Σαν Μαρίνο, είναι η κατώτερη ομάδα στην Ευρώπη. Οι παίκτες του Ντε Μπουρ, έχουν κίνητρο, για να ξεσπάσουν και να σπάσουν το όριο στο χάντικαπ. Με ασιατικό χάντικαπ -3, δηλαδή με νίκη με τρία τέρματα διαφορά επιστροφή πονταρίσματος, η απόδοση δίνεται στο 1,55 και με βάση την διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, πρόκειται για μία συντηρητική επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.00 Ολλανδία – Λετονία | 1 ασιατικό χάντικαπ -3,00 @ 1,55 – bet365

21.45 Σερβία – Πορτογαλία | Goal / Goal @ 1,95 – winmasters

21.45 Tσεχία- Βέλγιο | 2 @ 1,74 – winmasters