Cote d'Ivoire prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 26 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022.

Πράσινο Ακρωτήρι – Καμερούν Προγνωστικά

Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά το Πράσινο Ακρωτήρι. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Ρουάντα, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 0-0. Είναι στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ με πιθανή νίκη σήμερα, περνάει δεύτερο, όντας στο -1 από την πρώτη δυάδα. Αήττητο το Καμερούν στα προκριματικά αυτά, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Μοζαμβίκη, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 0-2, πετυχαίνοντας από ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου. Έφτασε τους δέκα βαθμούς, είναι μόνο πρώτο και έχει προκριθεί ήδη στα τελικά.

Τη νίκη που θα το φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα τελικά θέλει να πανηγυρίσει απόψε το Πράσινο Ακρωτήρι, την ώρα που το Καμερούν ουσιαστικά είναι αδιάφορο, καθώς έχει εξασφαλίσει πρόκριση, όντας παράλληλα και διοργανώτρια χώρα, ωστόσο δεν περιμένουμε να μην είναι ανταγωνιστικό. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Νίγηρας – Ακτή Ελεφαντοστού Προγνωστικά

Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στα προκριματικά έχει υποστεί ο Νίγηρας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Αιθιοπία, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με το βαρύ 3-0, χωρίς να κοντράρει σε καμία περίπτωση την αντίπαλό της. Είναι έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου και για να ελπίζει σε πρόκριση, καλείται να επικρατήσει στα δυο ματς που έχουν απομείνει. Αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών η Ακτή Ελεφαντοστού, μετρώντας από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Μαδαγασκάρη, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Με το βαθμό αυτό, έφτασε τους επτά συνολικά και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μαδαγασκάρη, ούσα παράλληλα στο -2 από την κορυφή.

Πιο πειστική η μέχρι τώρα πορεία που πραγματοποιεί στα προκριματικά η Ακτή Ελεφαντοστού, είναι το φαβορί για να επικρατήσει απόψε, βάζοντας παράλληλα τέλος και στην κατάρα που θέλει να χάνει στην έδρα του Νίγηρα. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Πράσινο Ακρωτήρι – Καμερούν: Goal/Goal (2.15 @bwin)

18:00 Νίγηρας – Ακτή Ελεφαντοστού: Διπλό (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!