greece prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Οι επιλογές μας αυξάνονται με τις εθνικές ομάδες και τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Ισπανία – Ελλάδα Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την προσπάθεια της εθνικής μας στη Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία, στην πρεμιέρα του ομίλου των προκριματικών για το Μουντιάλ. Είναι δεδομένο ότι η αποστολή της Ελλάδας είναι τρομερά δύσκολη, οι Ίβηρες είναι φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, σχεδόν πάντα ανταποκρίνονται στις προκριματικές φάσεις, θεωρούμε ότι θα το πράξουν και σ’ αυτήν.

Ανάμεσα σε Σουηδία και Ελλάδα (εκτός απροόπτου) θα παιχτεί η δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί σε μπαράζ. Η Ισπανία είναι απ’ τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, παίζει εντός έδρας, είναι φαβορί για την πρωτιά. Η Ελλάδα του 2021 δεν είναι σ’ αυτό το επίπεδο, θεωρούμε ότι μοιραία κάποια στιγμή το παιχνίδι θα «ανοίξει». Επιλέγουμε Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05 στην Goalbet.

Ουγγαρία – Πολωνία Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με τον ένατο όμιλο των προκριματικών και το ματς Ουγγαρία – Πολωνία. Εξαιρετική η εικόνα της στο Nations League, πήρε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Κατηγορίας Β’. Ήταν πολύ συμπαγής, αμυντικά πήρε πολύ υψηλό βαθμό, έχει βρει έναν «κορμό» παικτών και στηρίζεται σ’ αυτόν.

Στον αντίποδα, η Πολωνία έμεινε πολύ μακριά απ’ την κορυφή στο Nations League και η γκρίνια στον εσωτερικό της ήταν πολύ έντονη. Ο κόουτς Μπρζέτσεκ αποτέλεσε παρελθόν, τη θέση του πήρε ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος σήμερα κάνει ντεμπούτο. Η Ουγγαρία ήταν πολύ καλή στο Nations League, πολύ σοβαρή αμυντικά, έχει καλή ψυχολογία και έχει αποκτήσει ταυτότητα. Στον αντίποδα, η Πολωνία μπορεί να έχει περισσότερη ποιότητα, ωστόσο σήμερα θα έχει για πρώτη φορά τον Πάουλο Σόουζα στην άκρη του πάγκου, η παρουσία της θα είναι ερωτηματικό. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.45 Ισπανία – Ελλάδα Over 3 (ασιατικό) (2.05 @ goalbet)

21.45 Ουγγαρία – Πολωνία 1Χ (1.80 @ goalbet)