Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Λίγα πράγματα χθες και σήμερα στο πρόγραμμα, από αύριο οι επιλογές μας αυξάνονται σημαντικά με τις εθνικές ομάδες και τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Νορθάμπτον – Όξφορντ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις με την Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νορθάμπτον – Όξφορντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 22η θέση με 33 πόντους, είναι στο -1 απ’ τη γραμμή παραμονής, θέλουν τη νίκη για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Έχουν ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έρχονται από εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Κρου.

Στον αντίποδα, η Όξφορντ μετράει 53 πόντους και παλεύει για μια θέση στην εξάδα, θέλει τη νίκη σήμερα για να πλησιάσει. Είναι ανώτερη ομάδα, μπορεί τελευταία να παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοση της, ωστόσο θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.10 στην Goalbet.

Μπλάκπουλ – Πιτέρμπορο Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Μπλάκπουλ – Πιτέρμπορο, δύο ομάδες που έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 10η θέση με 53 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και παλεύουν για την άνοδο, είναι στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Χαλ. Δεν κερδίζουν όσο θα ήθελαν οι γηπεδούχοι, πορεύονται αήττητοι στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (5-4-0), έρχονται από τέσσερις σερί εντός έδρας ισοπαλίες. Στον αντίποδα, η Πιτέρμπορο είναι σε κακό μομέντουμ, έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), έρχεται από 2/3 εκτός έδρας ισοπαλίες. Θεωρούμε ότι το ματς είναι πολύ μοιρασμένο, επιλέγουμε Χ σε απόδοση 3.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.00 Νορθάμπτον – Όξφορντ 2 (2.10 @ goalbet)

21.00 Μπλάκπουλ – Πιτέρμπορο Χ (3.10 @ goalbet)