Kobenhavn prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 21 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας. Δικαιωθήκαμε κατά το ήμισυ με τις επιλογές μας την Παρασκευή 21 Μαρτίου, καθώς πέρασε μόνο το Over 3.5 (2.10) στην αναμέτρηση Σότσι – Ταμπόφ (5-0).

Μπρόντμπι – Άαρχους Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται στο φετινό πρωτάθλημα η Μπρόντμπι, επικρατώντας κατά σειρά των Κοπεγχάγη (2-1 εντός) και Οντένσε (0-3 εκτός). Έφτασε τους 44 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη, ούσα παράλληλα και στο +4 από τη δεύτερη Μίντιλαντ. Επικράτησε στα επτά από τα δέκα φετινά εντός της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αήττητη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Άαρχους, έχοντας μια νίκη επί της Μίντιλαντ (0-1 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Ράντερς (1-1 εντός). Στις τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, μένοντας αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (2-3-0).

Μπορεί να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, ωστόσο η Μπρόντμπι θέλει να πάει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογικά. Ωστόσο, δέχεται γκολ στα εντός της, κάτι που περιμένουμε να γίνει και από την Άαρχους, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Ράντερς – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, η Ράντερς δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Άαρχους. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με το στόχο να είναι φυσικά η εξάδα, οπότε και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Χωρίς νίκη ωστόσο στα τρία τελευταία εντός της (0-1-2). Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια η Κοπεγχάγη, έχοντας μια ήττα από τη Μπρόντμπι (2-1 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Μίντιλαντ (0-0 εντός). Είναι στο -2 από την τρίτη Άαρχους, οπότε και μόνο αδιάφορη δεν είναι απόψε. Μια ήττα στα έξι τελευταία εκτός της (4-1-1).

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους θέλουν οι δυο ομάδες, έτσι ώστε να ανέβουν και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Περιμένουμε γκολ και από τις δυο πλευρές, οπότε και θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Μπρόντμπι – Άαρχους: Goal/Goal (1.75 @bwin)

18:00 Ράντερς – Κοπεγχάγη: Goal/Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!