Rubin Kazan prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 18 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας. Δικαιωθήκαμε με τις επιλογές μας από το ίδιο πρωτάθλημα και χθες Πέμτπη (17/03), καθώς βγήκε τόσο το Διπλό (2.02) στο Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας (0-1), όσο και το Over 2.5 (1.87) στο Σπαρτάκ Μόσχας – Ουράλ (5-1).

Σότσι – Ταμπόφ Προγνωστικά

Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, η Σότσι υπέστη και πάλι την ήττα, μετά και το εκτός 3-1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα εξ αυτών, διατηρώντας και ανέπαφη την εστία της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έντεκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Ταμπόφ, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες, ερχόμενη από το εντός έδρας βαρύ 0-4 από την Κράσνονταρ. Σταθερά στην τελευταία θέση, ενώ είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Στις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η Σότσι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και περιμένουμε να πάρει μια εύκολη νίκη σήμερα, κόντρα σε μια Ταμπόφ που έρχεται από αρνητικό σερί και είναι καταδικασμένη να πει “αντίο”. Πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Ρούμπιν Καζάν – Κίμκι Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Ρουμπίν Καζάν, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εκτός 0-3 επί της Ούφα. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε κατοχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (3-0-1). Παράλληλα, και η Κίμκι μετράει ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων πρωταθλήματος, μετράει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, εμτά και το εντός 1-0 επί της Ροστόφ. Στις δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-2-0).

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, ερχόμενες από αήττητο σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι ο παράγοντας έδρα θα παίξει ρόλο, γι αυτό και επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Σότσι – Ταμπόφ: Over 3.5 (2.10 @bwin)

18:00 Ρούμπιν Καζάν – Κίμκι: Άσσος (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!