olympiakos prognostika

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Τα πήγαμε καλά χθες, καθώς πέρασε το Under 3.5 στο Μπάγερν – Λάτσιο (2-1) σε απόδοση 2.02, ενώ πέρασε και το 2-3 Goal στο Σεβίλλη – Έλτσε (2-0) σε απόδοση 1.95! Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Άρσεναλ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Ξεκινάμε απ’ το παιχνίδι Άρσεναλ – Ολυμπιακός για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει το θαύμα στην έδρα της Άρσεναλ, εκεί καλείται να ανατρέψει την ήττα που υπέστη εντός έδρας 1-3 την περασμένη εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η αποστολή των ερυθρολεύκων, ουσιαστικά οι ελπίδες πρόκρισης είναι… απειροελάχιστες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά.

Πρόκειται για ζευγάρι με παράδοση στα ωραία παιχνίδια, με γκολ και υψηλό τέμπο, κάτι που φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα. Η Άρσεναλ έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση, απέδειξε ότι είναι καλύτερη, όμως δεν μπορεί να επαναπαυτεί, διότι ξέρει καλά ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να της κάνει ζημιά. Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να ρισκάρουν, θεωρούμε ότι ένα γκολ μπορούν να το βρουν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90 στην Goalbet.

Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κιέβου Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ισπανοί πέρασαν με 0-2 απ’ την έδρα των Ουκρανών την περασμένη εβδομάδα, έκαναν τεράστιο βήμα πρόκρισης, ουσιαστικά πρέπει να «αυτοκτονήσουν» για να μείνουν εκτός προημιτελικών. Σήμερα η ομάδα του Έμερι θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ο έμπειρος κόουτς θεωρεί ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η Βιγιαρεάλ έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα, έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά περιμένουμε δυνατή ενδεκάδα απ’ τον Έμερι. Στον αντίποδα, η Ντιναμό Κιέβου είναι καλύτερη απ’ ότι έδειξε στο πρώτο παιχνίδι, σήμερα δεν έχει άγχος, δεν έχει να χάσει τίποτα, κάποια στιγμή θα ρισκάρει και θεωρούμε ότι έχει την ποιότητα να βρει έστω ένα γκολ. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19.55 Άρσεναλ – Ολυμπιακός Goal/Goal (1.90 @ goalbet)

22.00 Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Κιέβου Goal/Goal (2.00 @ goalbet)