Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 10 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Δανίας.

Μίντιλαντ – Οντένσε Προγνωστικά

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μίντιλαντ, ερχόμενη από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Λίνγκμπι (2-0 εκτός) και Άαρχους (0-2 εντός), γεγονός που την έριξε στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Έχοντας κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, μετά και το 1-2 στην έδρα της Οντένσε, θέλει τώρα να υπερασπιστεί το προβάδισμα της αυτό και να εξασφαλίσει και τυπικά το εισιτήριο για τους “4”. Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Οντένσε δεν έχει επικρατήσει σε κανένα από τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ερχόμενη από το εκτός 2-0 από τη Βέιλε. Είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, καθώς η ήττα με 1-2 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια, με το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά έχει αποκτήσει η Μίντιλαντ, η οποία μπορεί να είναι σε αγωνιστική κρίση, ωστόσο δύσκολα θα αποκλειστεί, από τη στιγμή ειδικά που ούτε η αντίπαλός της είναι στα καλύτερά της. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Ράντερς – Βέιλε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Ράντερς, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εντός 1-2 από τη Λίνγκμπι. Μετά και το 0-0 που απέσπασε στην έδρα της Βέιλε, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, θέλει πάση θυσία τη νίκη απόψε, για να βρεθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επικρατήσει σε κανένα από τα τρία τελευταία εντός της. Η Βέιλε πανηγύρισε και πάλι τη νίκη ύστερα από πέντε ματς με τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Απόψε, πηγαίνει στην έδρα της Ράντερς για δυο αποτελέσματα, καθώς μετά και το εντός 0-0, στο πρώτο παιχνίδι, μπορεί να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, ακόμη και με ισοπαλία, αρκεί όμως αυτή να είναι με γκολ.

Το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει πολλά περιθώρια στις δυο ομάδες, οι οποίες καλούνται να βρουν δίχτυα απόψε, εάν θέλουν να ελπίζουν σε πιθανή πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Μίντιλαντ – Οντένσε: Goal/Goal (1.70 @bwin)

19:00 Ράντερς – Βέιλε: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!