Colombia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 09 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την Α’ Κολομβίας.

Αλιάνσα Πετρολέρα – Μιγιονάριος Προγνωστικά

Εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα η Αλιάνσα Πετρολέρα, όπου σε εννέα παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και το βαρύ 5-0 στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ. Συμπλήρωσε 22 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας επτά ισοπαλίες και 15 ήττες. Παράλληλα, αγνοεί το τρίποντο στα δέκα τελευταία εντός της, όπου και μετράει από πέντε ισοπαλίες και ήττες. Με νέο προπονητή πλέον τον Ουμπέρτ Μποντέρτ. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μιγιονάριος, μετά από τις δυο ήττες, επικρατώντας με 1-0 της Μπογιάκα Τσίκο. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Με νέο τεχνικό πλέον στον πάγκο της, η Αλιάνσα Πετρολέρα ευελπιστεί πλέον σε μια καλύτερη πορεία, παραμένοντας πάντα στην αναζήτηση της πρώτης φετινής νίκης. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απόψε, ωστόσο θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει κάτι, από τη στιγμή που η Μιγιονάριος δεν ικανοποιεί πλήρως στα εκτός της. Πάμε με το σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Αλιάνσα Πετρολέρα – Μιγιονάριος: 1Χ (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!