Καλημέρα σας. Το γράψαμε ότι η Αναντολού Έφες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και οι Τούρκοι ως… ανταμοιβή επιβεβαίωσαν το στοίχημα που είχαμε προτείνει, συντρίβοντας χθες με 100-70 την ΤΣΣΚΑ.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται στην Ευρωλίγκα, με μία ημέρα που παρότι έχει περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την Πέμπτη, βλέπουμε λιγότερες ευκαιρίες.

Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Το σερί των επτά επιτυχιών της Βιλερμπάν σταμάτησε στο Κάουνας, όπου και έχασε την Τρίτη από τη Ζάλγκιρις με 85-75. Το τρένο της οκτάδας μοιάζει να απομακρύνεται, μπορεί, όμως, να το πλησιάσει με μία νίκη επί μίας άμεσης ανταγωνίστριάς της.

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε στη συντριβή από την Αναντολού Έφες, η Φενέρμπαχτσε. Πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Μιλάνο, έμεινε εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ και θέλει να πάρει συνεχόμενες επικρατήσεις και να κυνηγήσει ακόμα και το πλεονέκτημα της έδρας.

Μιλώντας για στοίχημα, η καλύτερη επιλογή είναι η καθαρή νίκη της Φενέρ. Ωστόσο, λόγω απόδοσης, πρέπει να πάρουμε και χάντικαπ. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, στο «διπλό» στο -5,5, στο 1,91, στην Bwin

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε | 2 (-5,5) (1,91@ Bwin)