Hi guys, τι μου κάνετε; Πώς μου είστε και today; Εγώ φυσικά, μετά και το χθεσινό μας εκκωφαντικό (!) τρία στα τρία, στις φοβερές μας πάντα (στοιχηματικές) προβλέψεις, που τείνουν να γράψουν (sic) ιστορία, στην ελληνική στοιχηματική σόουμπιζ (…), είμαι όπως λέμε… σούπερ! Και, μιας και το έφερε η κουβέντα μας, σας απλά θυμίζω πως τσιμπήσαμε (yesterday πάντα) πρώτα το οβεράκι του Βάζελου με τον Άγιαξ της Ηπείρου, το Φιορεντίνα – Ρόμα  γκολ – γκολ και κλείσαμε στην τρομερή μας τριάδα με το το Τζένοα – Σαμπτόρια άντερ! Πωωω τελικά όντως – αρχίζω πια να το πιστεύω και… εγώ – είμαι ρε ένας μικρός… στοιχηματικός, Θεούλης!

Θεούλης βέβαια ΚΑΙ στο μαγικό κόσμο του στοιχήματος, καθότι για τα υπόλοιπα – ως γνωστόν – είναι… γνωστή η αξία μας στο Πανελλήνιο!! Λοιπόν, να σοβαρευτούμε λίγο νομίζω τώρα και να πάμε και λοιπά, τα δικά μας, τα ωραία πάντα τα λοιπά. Ρεκόρ Γιάννη Τάτση, Γιωργάκη Σίμου και λοιπών φερελπίδων φυσικά και ταλαντούχων κόουτς της στρογγυλής μας Θεάς, τείνει να καταρρίψει ο επικός, μπασκετικός μας Θρύλος του Γεώργιου Μπαρτζώκα, με τις επτά (7) σερί ήττες του στην συναρπαστική μας Ευρωλίγκα. Ευτυχώς δηλαδή που δεν παίζουμε πλέον στο Ελλάντα, γιατί τότε θα ξεπερνάγαμε ακόμη και το 13-0 (!) του Βασιλάκη του Βούζα, πέρυσι στη μεγάλη μας Μαύρη Θύελλα. Αχχχχχχ, μα τι θυμάμαι, τέτοια ώρα και ημέρα (καθότι Τσικνοπέμπτη)… 

Διαβάζω εδώ χθες, δύο (2) λέει πόντους ο μυθικός Σπανούλης, πέντε (5) ο ανερχόμενος επίσης Κουφός  και ούτω καθεξής! Θεωρώ δε, πως ήρθε πια η ώρα να ανανεώσουμε – φίλε μου Γιώργο Μπαρτζώκα πάντα – το υπερπαχυλό του συμβόλαιο από τώρα, του Μπιλ, μέχρι και τα 40! Έτσι δεν είναι; Έτσι τουλάχιστον έλεγες και εσύ ο ίδιος και όλοι οι έγκυροι και έγκριτοι αγαπημένοι μας μπασκετικοί (και τελευταία πια και νεοποδοσφαιρικοί μας) ρεπόρτερ στην πρωτεύουσα! Και τον Πρίντεζη, οκ; Μην τον ξεχάσουμε και αυτόν, προς Θεού! Πάνω τους και στον Κωστάκη μας τον Κουφό, θα δομήσουμε τον νέο μπασκετικό μας Ολυμπιακό! Της Ευρωλίγκας και της συναρπαστικής (πάντα) Α2 Ανδρών. Όταν (εννοείται) την αφήσει πλέον ο Νικόλας Χαρδαλιάς να παίξει (του χρόνου) και αυτήν!

Πάμε now, ήρθε η ώρα πλέον και στις σημερινές μας θεϊκές (!) μαντείες μας, προβλέψεις, εκτιμήσεις κλπ. στην bet365. Ξεκινώντας από το λαοφιλές μας Κύπελλο της Ελλάδας μας, όπου σήμερα έχουμε τους άλλους δυο ημιτελικούς μας. Στις 6 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου μας και στο Βόλος – ΑΕΚ δίνουμε ένα γεμάτο πάλι οβεράκι και στις 8μ.μ., στο πάλαι ποτέ Χαριλάου μας, στο Άρης – Ολυμπιακός, ένα δυνατό γκολ – γκολ ! Και τέλος, στο Λίβερπουλ – Τσέλσι για την Premier League, ένα άντερ σας δίνω εδώ! Αυτά και για σήμερα! Καλό, θεϊκό ταμείο ξανά και today και εμείς, πρώτα είπαμε πάντα ο καλός μας Θεούλης, θα είμαστε μαζί ξανά το Σάββατο παρακαλώ, καθώς την Παρασκευή (πάντα) θα ρεπάρουμε! Σας φιλώ όλες και όλους και να προσέχετε ρε παιδιά πάρα μα πάρα πολύ!