Kobenhavn prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 03 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Άαρχους – Νόρντζελαντ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις και η Άαρχους, σερί στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 3-3 με την Κοπεγχάγη. Έφτασε τους 33 συνολικά και βρίσκεται την τρίτη θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Παράλληλα επικράτησε και στα τέσσερα τελευταία εντός της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Νόρντζελαντ, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, μετά και το εντός 2-2 με την Άαλμποργκ. Έφτασε τους 19 συνολικά και βρίσκεται στην 10η θέση, απέχοντας πέντε βαθμούς από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πολύ καλύτερη η μέχρι τώρα πορεία για την Άαρχους, η οποία αποδίδει περισσότερο όποτε παίζει στην έδρα της. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Νόρντζελαντ, η οποία όμως είναι ομάδα που σκοράρει στα εκτός της, κάτι που περιμένουμε να κάνει και απόψε. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Κοπεγχάγη – Βέιλε Προγνωστικά

Αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων μετράει στο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 3-3 με την Άαρχους. Βρίσκεται έτσι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, φτάνοντας τους 31 βαθμούς, ούσα στο -2 από την τρίτη Άαρχους. Αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (2-2-0). Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, η Βέιλε δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας χαρακτηριστικά δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 0-0 με τη Χόρσενς. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 21 συνολικά και είναι τρεις μακριά από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-3).

Να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη, μετά από δυο ισοπαλίες θέλει απόψε η Κοπεγχάγη, με σκοπό να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη για την τρίτη θέση. Ωστόσο, η άμυνα της προβληματίζει και από τη στιγμή που και η Βέιλε “γλυκοκοιτάζει” την εξάδα, επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Άαρχους – Νόρντζελαντ: Goal/Goal (1.75 @bwin)

21:00 Κοπεγχάγη – Βέιλε: Goal/Goal (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!