Καλησπέρα και καλό μήνα από εμένα σε όλους τους φίλους του Bethome. Για μία ακόμη φορά η Κυριακή δεν πήγε καθόλου καλά από πλευράς επιλογών. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Όπως και οι περισσότερες Τρίτες από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν, είναι σαν «μικρά Σάββατα», αφού διεξάγονται είτε εμβόλιμες αγωνιστικές, είτε παιχνίδια εξ αναβολής για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Και με τέτοια παιχνίδια θα ασχοληθώ απόψε.

Γκρίμσμπι – Λέιτον Οριεντ Προγνωστικά

Η Γκρίμσμπι παλεύει για την παραμονή της, δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά ποντάρει κυρίως στην έδρα της, εκεί που έχει κερδίσει τον τελευταίο της αγώνα, ενώ εκεί έχει πετύχει και όλες τις πρόσφατες νίκες της. Και υποδέχεται την Λέιτον Οριεντ, η οποία έδιωξε τον προπονητή της και θα έχει ως υπηρεσιακό έναν έμπειρο παίκτη! Αυτό δείχνει πόσο ντεφορμέ είναι, με τέσσερις ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, ενώ μακριά από το γήπεδο της έχει πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια, οκτώ στα 10 πιο πρόσφατα που έχει παίξει. Εδώ η απόδοση είναι υψηλή, θα μπορούσε κάποιος αν θέλει να παίξει τον άσο μαζί με DNB για να καλυφθεί στην περίπτωση της ισοπαλίας. Εγώ δεν θα το κάνω, γιατί πιστεύω πώς η Γκρίμσμπι δεν βολεύεται με την ισοπαλία και θα παλέψει για τη νίκη με «νύχια και με δόντια». Ο άσος της Γκρίμσμπι στο 3,12 στην Betshop.

Ολτρινχαμ – Γουόκινγκ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα καθαρό σημείο όπου περισσότερο κοντράρουμε μία ομάδα, παρά εμπιστευόμαστε την άλλη, αν και ουσιαστικά είναι συνδυασμός και των δύο. Η Ολτρινχαμ προσφέρεται μόνο για κόντρα αυτή την περίοδο, αφού έχει έξι συνεχόμενες ήττες και παρουσιάζεται εξαιρετικά ντεφορμέ. Την ίδια στιγμή η Γουόκινγκ έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, κερδίζοντας τις δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, αν και αυτές οι νίκες ήρθαν στο πλαίσιο του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών. Και είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων που μπορεί κάποιος να ποντάρει στο διπλό, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας. Το διπλό της Γουόκινγκ με DNB στο 2,10 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Γκρίμσμπι – Λέιτον Οριεντ 1 (3,12 @ Betshop)

21:00 Ολτρινχαμ – Γουόκινγκ 2 DNB (2,10 @ Betshop)