mls

Προγνωστικά ΗΠΑ: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Αμερικής, με τα παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη που δίνουν οι ομάδες για μια θέση στα πλέι οφ, ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πόρτλαντ – Σιάτλ (17/07, 22:00): Αήττητοι στα οκτώ τελευταία παραμένουν οι γηπεδούχοι, που δέιχνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σιάτλ και να συνεχίσουν την αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα, μετά το πολύ κακό ξεκίνημά τους. Θα πάμε με την έδρα, καθώς οι Σιάτλ δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, παρά οτ γεγονός ότι προέρχονται από το εντυπωσιακό 5-0 κόντρα στο Ντάλας.

Προγνωστικό: 1 (2.00@ Betshop)

Μόντρεαλ – Νέα Υόρκη Σίτι (18/07, 00:00): Αμφότερες είναι ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται ε μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή σε ένα ματς όπου μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε πλευρά.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Magicbet)

Φιλαδέλφια – Νέα Υόρκη (18/07, 02:00): Σκληρή μάχη αναμένεται ανάμεσα στις δυο ομάδες, που παλεύουν για να κατακτήσουν την κορυφή της ανατολής. Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι, θα πάμε και εδώ με το αμφίσκορο, καθώς η “μπίλια” μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Interwetten)