Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Αν και η απόδοση της δεν έπεισε, η «βασίλισσα» της Ευρώπης έδειξε χθες για ποιο λόγο και η φανέλα παίζει τον ρόλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε μία κόκκινη κάρτα η αντίπαλος της και τελικά κατάφερε να βρει τον τρόπο να κερδίσει. Δυστυχώς δεν βγήκε η ισοπαλία στη Λιγκ 2 της Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Από τα σημερινά παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, ένα έχει τραβήξει την προσοχή μου, για την ακρίβεια το είχα υπόψιν μου με τη λήξη του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, πριν μία εβδομάδα. Και με αυτό θα ασχοληθώ αποκλειστικά απόψε…

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 0-4 εκτός έδρας την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πρώτο παιχνίδι, σε ουδέτερο γήπεδο και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Αλλωστε ακόμη και ο προπονητής της Σοσιεδάδ είπε πώς δεν βλέπει τρόπο να προκριθεί η ομάδα του. Αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν δικαιολογούν τον έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Καταρχάς το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει μία επιπλέον χαλάρωση, αφού με πολλά σκορ ήττας προκρίνονται οι «κόκκινοι διάβολοι». Επίσης το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ, η Σοσιεδάδ είχε ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίς στον αγώνα. Κυρίως επειδή η άμυνα της Γιουνάιτεντ φέτος μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέει! Επιπλέον αναμένεται ένα σχετικό ροτέισον του Σόλσκιερ, έχοντας και κρίσιμο παιχνίδι με την Τσέλσι εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή. Και τέλος η παράδοση της Γιουνάιτεντ με ισπανικές ομάδες δεν είναι καθόλου καλή, αν και η Σοσιεδάδ είναι η μόνη που έχει κερδίσει εντός έδρας τις εννιά τελευταίες φορές που υποδέχθηκε ομάδα από την Ισπανία στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί που γενικά φέτος είναι χειρότερη απ’ ότι εκτός έδρας! Χαρακτηριστικό είναι πώς από τις οκτώ ήττες της φέτος στη σεζόν, οι έξι έχουν έρθει στο γήπεδό της! Και το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που και εδώ μπορεί κάποιος να ποντάρει με την κάλυψη της ισοπαλίας. Το 2 DNB της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2,76 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2 DNB (2,76 @ Betshop)

ΥΓ. Προσπαθήστε να ποντάρετε σε ιστοσελίδες στοιχηματισμού που προσφέρουν το στοίχημα ως νικηφόρο στα δύο γκολ διαφορά. Αν δεν το κάνετε, μην φοβηθείτε το cash out, γιατί δεν αποκλείεται, αν «στραβώσει» πολύ το παιχνίδι, να μπουν κάποιοι βασικοί της Γιουνάιτεντ στη ροή του αγώνα. Ειδικά σε τόσο μεγάλες αποδόσεις, το cash out ενδείκνυται…