σάλτσμπουργκ προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους. Κοντά στο 2/2 φτάσαμε χθες Τετάρτη, καθώς επιβεβαιώθηκε το  1(DNB) σε απόδοση 2,17 στο παιχνίδι Γκρασχόπερς – Λωζάνη, ενώ Βαντούζ και Λουκέρνη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα ματς που προτείναμε το Over 2,5. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, που έρχονται από το Γιουρόπα Λιγκ.

Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Βιγιαρεάλ, που επικράτησε με 2-0 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία την περασμένη εβδομάδα, βάζοντας τις βάσεις. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων η Σάλτσμπουργκ, περιμένουμε πως θα παρουσιαστεί σήμερα καλύτερη και είναι υποχρεωμένη να μπει δυνατά και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, αν θέλει να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από την πλευρά της η Βιγιαρεάλ στηρίζει πολλά στο Γιουρόπα Λιγκ, τη στιγμή που στο πρωτάθλημα έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Περιμένουμε πως η Σάλτσμπουργκ θα παρουσιάσει σήμερα το πραγματικό (επιθετικό) της πρόσωπο, θα κρατήσουμε το Over 3 σε απόδοση 2,14 στη Vistabet.

Λεβερκούζεν – Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Μετά τη ματσάρα της Ελβετίας όπου η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε με 4-3 της Λεβερκούζεν τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στη μάχη της πρόκρισης. Οι Ελβετοί βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και έρχονται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και θα κυνηγήσουν σήμερα την πρόκριση στους “16” για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, ενώ μετά τις συνεχόμενες απώλειες στο πρωτάθλημα το Γιουρόπα Λιγκ είναι ότι της απέμεινε. Περιμένουμε και σήμερα ένα ανοιχτό ματς, θα κρατήσουμε το Over 1,5 1ου ημιχρόνου σε απόδοση 2,12.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Βιγιαρεάλ – Σάλτσμπουργκ  Over 3  (2,14 @ Vistabet).

Λεβερκούζεν – Γιουνγκ Μπόις Over 1,5 1ου ημιχρόνου (2,12 @ Vistabet).