real madrid προγνωστικά στοιχήματος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία από τις δύο επιλογές μου χθες δικαιώθηκε, στην άλλη δούλεψε η κάλυψη στην ισοπαλία και πήραμε το ποντάρισμα μας πίσω. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Και σήμερα διεξάγονται δύο αγώνες εξ αναβολής στη Λιγκ 2 της Αγγλίας, προκύπτοντας μία ισοπαλία ρίσκου από τον έναν, ενώ θα ασχοληθώ σήμερα και με έναν αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γουόλσολ – Νιούπορτ Προγνωστικά

Η Γουόλσολ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μαζί με άλλες δύο ομάδες, 13 συνολικά. Από αυτές οι τέσσερις έχουν έρθει στα έξι τελευταία παιχνίδια της, δύο στα τρία πιο πρόσφατα στο γήπεδό της. Και η Νιούπορτ έχει φέρει έξι ισοπαλίες στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της. Δεν αποκλείεται να λήξει ισόπαλο το μεταξύ τους παιχνίδι απόψε, το Χ στο Γουόλσολ – Νιούπορτ στο 3,12 στην Betshop.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Για να είμαι ειλικρινής, όταν είδα το σετ αποδόσεων στο συγκεκριμένο ζευγάρι, έπαθα ένα σοκ! Οκ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλές απουσίες. Όμως με τις περισσότερες εξ αυτών κατάφερε να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια της! Και στο Τσάμπιονς Λιγκ η εμπειρία παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Επιπλέον η Αταλάντα δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή και δεν πρέπει να λησμονούμε πώς δεν έχει κερδίσει φέτος εντός έδρας στον θεσμό! Εχει χάσει από την Λίβερπουλ και μάλιστα με πολλά γκολ και έφερε ισοπαλίες με Αγιαξ και Μίντιλαντ! Στην τελική παίζει η δεύτερη της Πριμέρα Ντιβιζιόν, απέναντι στην 5η της Σέριε Α! Αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού η «βασίλισσα», ελπίζω να με δικαιώσει και να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που μπορεί κάποιος να ποντάρει σε πολύ καλή τιμή, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας. Το 2 DNB της Ρεάλ Μαδρίτης στο 2,20 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:30 Γουόλσολ – Νιούπορτ Χ (3,12 @ Betshop)

22:00 Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης 2 DNB (2,20 @ Betshop)

ΥΓ. Στα μάτια μου το Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης είναι παρόμοιο με το χθεσινό Λάτσιο – Μπάγερν, έστω και αν δεν περιμένω ανάλογη εύκολη επικράτηση της ισπανικής ομάδας.