Μπράιτον Κρίσταλ Πάλας αγώνας

Ήταν απόλυτα φυσιολογικό, να αρχίσει μία θετική ροή αποτελεσμάτων για την Μπράιτον. Η εικόνα της ήταν πολύ καλύτερη από την βαθμολογική της θέση και ακόμα είναι. Σε κάθε περίπτωση, ένα αήττητο σερί 6 παιχνιδιών, με ρεκόρ 3-3-0, την έφερε στην 16η θέση. Το πρόσφατο παιχνίδι, με την Άστον Βίλα, σε σημαντικό βαθμό, περιγράφει όλη την χρονιά. Η ομάδα του Πότερ, είχε 26 τελικές, τα xg 2,44-0,14, όμως κόλλησε στο 0-0. Ας περάσουμε στα προγνωστικα

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Ρεκόρ για ψυχολόγο

Η Μπράιτον έχει την τύχη, να δίνει το ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας, το λεγόμενο ντέρμπι του Μ23, χωρίς να βρει απέναντί της τον Ζαχά. Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά λόγια, για τον βαθμό που επηρεάζεται η Κρίσταλ Πάλας, όταν δεν παίζει ο ηγέτης της. Κανονικά  θα πρέπει να απευθυνθούν σε ψυχολόγο, έχουν χάσει τα 18/20 τελευταία παιχνίδια, που έχουν δώσει χωρίς τον Ζαχά, χωρίς μάλιστα να έχουν σκοράρει στα 16, από αυτά. Το ματς υπάρχει και στην bet365. Ο άσος της Μπράιτον στο 1,81.

Οσασούνα – Σεβίλλη Προγνωστικά

Με διπλό μπαίνει στο κόλπο

Η Σεβίλλη έχει την ευκαιρία, με διπλό στην έδρα της Οσασούνα, να βάλει από κάτω την Μπαρτσελόνα, να πατήσει στην 3η θέση και να μειώσει στους 7 βαθμούς την διαφορά της από την Ατλέτικο, που δείχνει μία πτωτική τάση. Η Οσασούνα προέρχεται από ένα σπουδαίο, αλλά τυχερό διπλό στην έδρα της Λεβάντε, κέρδισε με 0-1, παιχνίδι με xg 1,98-0,82. Υπάρχει ένα δείγμα βελτίωσης της Οσασούνα στα τελευταία παιχνίδια, όμως σήμερα ο αγώνας είναι κομβικός, όσον αναφορά τους στόχους που μπορεί να θέσει η Σεβίλλη στο φετινό πρωτάθλημα. Αν φύγει η ομάδα του Λοπετέγκι με το διπλό, δικαιούται να βάλει το όνομά της μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το διπλό σε απόδοση 2,00.

22.00 Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας | 1 @ 1,81 – goalbet

22.00 Οσασούνα – Σεβίλλη | 2 @ 2,00 – betshop