Krasnodar prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Europa League.

Κράσνονταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προγνωστικά

Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται η Κράσνονταρ, καθώς το πρωτάθλημα Ρωσίας είναι σε χειμερινή διακοπή και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα. Μέτρησε τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα και καλείται να δείξει να ανάλογη ετοιμότητα στο αποψινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ερχόμενη από ένα νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, μετά και το εντός 1-0 επί της Όσιγιεκ. Εξαιρετική στη φετινή διοργάνωση, τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο της, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλουν να κάνουν απόψε οι δυο ομάδες. Έχοντας παιχνίδια στα πόδια της, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, όμως υστερεί σε ποιότητα από την Κράσνονταρ. Πρόκειται για δυο ομάδες πάντως που έχουν τον τρόπο να σκοράρουν, οπότε και επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σαχτάρ Ντόνετσκ Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί 14 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο οποίο και μετράει έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Χάποελ Κφαρ Σαμπά (0-1), φτάνοντας έτσι τις έξι διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, η Σαχτάρ δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από δυο μήνες διακοπή. Φιλοξενήθηκε από την Κόλος Κοβαλίβκα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αξιοσημείωτο για τους Ουκρανούς το γεγονός ότι έχουν πάρει το διπλό στις 10/13 τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους τους.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει παιχνίδια στα πόδια της, όμως έχει δυο βασικές απουσίες, με πιο κύρια αυτή του πρώτου σκόρερ της. Από την άλλη, η Σαχτάρ προβλημάτισε με την επιστροφή της στο πρωτάθλημα, δείχνοντας επηρεασμένη από τη δίμηνη διακοπή. Πάμε με το σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:55 Κράσνονταρ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Goal/Goal (1.82 @bwin)

22:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: 1Χ (2.02 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!