Corinthians prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας. Από τις επιλογές της Δευτέρας (15/02), πέρασε το 2 (DNB) (2.13) στο Σεαρά – Φλουμινένσε (1-3), όχι όμως και το 2-3 Goals (2.00) στο Σπορτ Ρεσίφε – Μπραγκαντίνο (0-0).

Κορίνθιανς – Σάντος Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σάντος, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, επικρατώντας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, της Κοριτίμπα, με 2-0. Έφτασε τους 50 συνολικά και μοιράζεται στην όγδοη θέση μαζί με την Ατλέτικο Παραναένσε. Ηττήθηκε μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (5-2-1). Μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, η Κορίνθιανς υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Φλαμένγκο (2-1), έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Υποχώρησε έτσι στην 10η θέση της κατάταξης, με 49 βαθμούς, όσους έχει και η Μπραγκαντίνο. Ηττήθηκε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ζωντανές στη μάχη για την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες θέλουν να μείνουν οι δυο ομάδες, οπότε και παίζουν για ένα αποτέλεσμα απόψε, στο μεταξύ τους ντέρμπι. Γι αυτό και επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Κοριτίμπα – Παλμέιρας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Κοριτίμπα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από τη Σάντος. Υποβιβάστηκε και τυπικά από την κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην 19η θέση με 28 βαθμούς, απέχοντας δέκα από την παραμονή, με τρία παιχνίδια να της απομένουν. Χωρίς το τρίποντο στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της (0-4-4). Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, η Παλμέιρας πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας με τη Φορταλέζα (3-0). Μοιράζεται έτσι την έκτη θέση μαζί με τη Γκρέμιο, έχοντας εξασφαλίσει ωστόσο την παρουσία της στο νέο Κόπα Λιμπερταδόρες. Πανηγύρισε ένα διπλό στις έξι πιο πρόφατα εξόδους της (1-1-4).

Χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο οι δυο ομάδες, με την Κοριτίμπα να έχει υποβιβαστεί πλέον από την κατηγορία και την Παλμέιρας να αγωνίζεται και του χρόνου στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο κατέκτησε φέτος. Δεν έχουν άγχος, οπότε και περιμένουμε μεγάλο σκορ, με το Over 2.5 σε απόδοση 2.03.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Κορίνθιανς – Σάντος: Goal/Goal (1.90 @bwin)

00:30 Κοριτίμπα – Παλμέιρας: Over 2.5 (2.03 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!