Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τώρα τι να γράψεις για τις χθεσινές επιλογές… Δύο στις τρεις πετυχημένες και η άλλη χαμένη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ενώ η ομάδα που ποντάραμε κέρδιζε με 2-0! Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε, πάμε στις σημερινές μου επιλογές σχετικά με το στοίχημα.

Για το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, το Superbowl, έχω γράψει κείμενο την Παρασκευή σας παραπέμπω εκεί. Απόψε θα ασχοληθώ λίγο με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Γουλβς – Λέστερ Προγνωστικά

Η Γουλβς κέρδισε την Αρσεναλ εντός έδρας, αλλά απόψε την περιμένει δυσκολότερο έργο, καθώς υποδέχεται τη μία από τις δύο ομάδες με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες, την Λέστερ. Οι «αλεπούδες» με νίκη θα εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Γιουνάιτεντ χθες και θα την φτάσουν στην δεύτερη θέση. Γενικώς η ομάδα του Ρότζερς είναι αρκετά πειστική αυτή την εποχή, όπως συνηθίζεται με τις ομάδες του, την άνοιξη έχουν προβλήματα παραδοσιακά… Επομένως με την έδρα της Γουλβς να μην είναι κανένα φόβητρο, τέσσερις ήττες έχει ήδη σε 11 αγώνες, μπορεί κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Λέστερ στο 2,20 στην Betshop.

Σεντ Ετιέν – Μετς Προγνωστικά

Η Σεντ Ετιέν έχει να κερδίσει στο γήπεδό της από τις 12 Σεπτεμβρίου! Από τότε έπαιξε εννιά αγώνες, έχασε τους τέσσερις και έφερε πέντε ισοπαλίες. Και γενικώς στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της κέρδισε μόνο στην έδρα της Νις. Από την άλλη μεριά η Μετς έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ, με αμφότερες τις ήττες να είναι με σκορ 1-0. Από τότε έχασε μόνο από την Ρεν, με 1-0 πάλι, ενώ έχει δύο συνεχόμενες νίκες μακριά από την έδρα της. Και το σετ αποδόσεων είναι τέτοιο που μπορούμε να καλυφτούμε και στην περίπτωση της ισοπαλίας. Το διπλό της Μετς με DNB στο 2,39 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Γουλβς – Λέστερ 2 (2,20 @ Betshop)

16:00 Σεντ Ετιέν – Μετς 2 DNB (2,39 @ Betshop)