Atletico Mineiro prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 23 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας. Πρωτάθλημα με το οποίο ασχοληθήκαμε και την τελευταία φορά που τα είπαμε (Πέμπτη), όπου πέρασε το Άσσος και Over 2.5 (2.85) στο Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε (3-0), ενώ δε μας έκανε τη χάρη η Παλμέιρας για να βγάλει το Goal/Goal (1.80), στην έδρα της Φλαμένγκο (2-0).

Σάο Πάολο – Κοριτίμπα Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος η Σάο Πάολο, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ερχόμενη από το βαρύ εντός έδρας 1-5, στο ντέρμπι κορυφής με την Ιντερνασιονάλ. Γεγονός που τη “γκρέμισε” από την πρώτη θέση. Ηττήθηκε και στα δυο τελευταία εντός της. Αντιθέτως, η Κοριτίμπα προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 3-3 με τη Φλουμινένσε. Παραμένει έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης. Πήρε ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-4), ενώ απόψε έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι μπορεί να βάλει δύσκολη στη Σάο Πάολο, που “καίγεται” για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.112 από την Bwin, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 8/9 τελευταία μεταξύ τους.

Βάσκο ντα Γκάμα – Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Βάσκο ντα Γκάμα, κόντρα σ Κοριτίμπα (0-1 εντός) και Μπραγκαντίνο (4-1 εκτός). Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης και καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση, πριν χαθεί περισσότερο έδαφος στη μάχη παραμονής. Αήττητη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ατλέτικο Μινέιρο, μερώντας από δυο νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Γκρέμιο. Είναι στο -5 από την κορυφή και θέλει να μείνει σε επαφή με αυτή, έχοντας και ματς λιγότερο. Μόλις ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-3-1). Τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους είχαν γκολ και από τις δυο πλευρές, οπότε πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Σάο Πάολο – Κοριτίμπα: Goal/Goal (2.12 @bwin)

02:00 Βάσκο ντα Γκάμα – Ατλέτικο Μινέιρο: Goal/Goal (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!