fenerbahce prognostika

Καλημέρα σε όλους! Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η στήλη χθες Τετάρτη, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Όπως συνηθίζουμε το τελευταίο διάστημα, έτσι και σήμερα θα ασχοληθούμε ξανά με το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας και θα αναλύσουμε παρακάτω δυο προγνωστικά στοίχημα από τη Super Lig Τουρκίας.

Ερζουρούμσπορ – Αλάνιασπορ Προγνωστικά

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Κασίμπασα έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Ερζουρούμσπορ, που θέλει να “χτίσει” ένα νέο αήττητο σερί, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχεται σήμερα την Αλάνιασπορ, που δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο την προηγούμενη αγωνιστική, στο τελευταίο παιχνίδι της διέλυσε με 4-1 στο Κύπελλο τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή. Δεν έχει περιθώρια λάθους, από την πλευρά της η Ερζουρούμσπορ θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα της. Θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,71 στη Vistabet.

Σίβασπορ – Φενερμπαχτσέ Προγνωστικά

Παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους για τη Φενερμπαχτσέ, η οποία καλείται να δείξει σήμερα χαρακτήρα, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Έρχεται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και ισοβαθμεί με την Μπεσίκτας στην κορυφή, την οποία και δεν θέλει να την αφήσει να ξεφύγει. Από την άλλη η Σίβασπορ διανύει την καλύτερη της περίοδο, καθώς παραμένει αήττητη στα 9/10 τελευταία ματς και αναζητά ανάλογη συνέχεια προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με κάποιες απουσίες στη Σεβάστεια, περιμένουμε πως η Σίβασπορ θα βάλει δύσκολα στη σημερινή της αντίπαλο, θα κρατήσουμε το Χ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 2,25

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Ερζουρούμσπορ – Αλάνιασπορ  Over 2,5  (1,71 στη Vistabet)

Σίβασπορ – Φενερμπαχτσέ  Χ 1ο ημίχρονο (2,25 στη Vistabet)