Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας.

Μπαΐα – Ατλέτικο Παραναένσε Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Μπαΐα, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και επτά ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Στο 6-1-7 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της. Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ατλέτικο Παραναένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σάο Πάολο. Στο 5-2-8 ο εκτός έδρας απολογισμός της, μένοντας αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-0), στις οποίες διατήρησε και ανέπαφη την εστία της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι στα μεταξύ τους, οπότε και θα τους δώσουμε το προβάδισμα, με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Σάο Πάολο – Ιντερνασιονάλ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η Σάο Πάολο, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε. Παραμένει σταθερά στην κορυφή, έχοντας ρεκόρ 7-4-1 στα εντός της, με τη μοναδική ήττα να είναι στο πιο πρόσφατο αντίστοιχο ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται από την Ιντερνασιονάλ, η οποία έρχεται από την έκτη διαδοχική της νίκη, μετά και το εντός 4-2 επί της Φορταλέζα. Μείωσε έτσι στο -1 τη διαφορά της από τη Σάο Πάολο και απόψε έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη. Στο 6-4-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Ντέρμπι κορυφής, με τη Σάο Πάολο να διανύει περίοδο κρίσης και την Ιντερνασιονάλ να βγάζει “φωτιές”. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Μπαΐα – Ατλέτικο Παραναένσε: 2 (DNB) (2.25 @bwin)

02:30 Σάο Πάολο – Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!