trabzonspor prognostika

Καλημέρα σε όλους! Με 1/2 έκλεισε η στήλη χθες Δευτέρα, καθώς επιβεβαιώθηκε ο άσος από ημίχρονο της Φενερμπαχτσέ, αντίθετα όχι και ο άσος της Κασίμπασα. Πάμε στις σημερινές επιλογές για προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε για ακόμη μια φορά με παιχνίδια από το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Τραμπζονσπόρ – Κόνιασπορ Προγνωστικά

Στο 1-1 με την Αντάλιασπορ εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η ανεβασμένη Τραμπζονσπόρ. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, συνολικά παραμένει αήττητη στα 10/11 τελευταία ματς στην κατηγορία. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και αναζητά ανάλογη συνέχεια κόντρα στην Κόνιασπορ που δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Ηττήθηκε στα 3/4 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει πρόβλημα και εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε στις 4/5 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα. Το μομέντουμ ευνοεί την Τραμπζονσπόρ, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,93 στη Vistabet.

Γκεζτέπε – Γκεντσλερμπιρλίγκι Προγνωστικά

Αλώβητη από το Ικόνιο πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκεζτέπε, που επικράτησε με 3-2 της Κόνιασπορ. Ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του τεχνικού Παλχούτ, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Σε κακή κατάσταση η Γκεντσλερμπιρλίγκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, ηττήθηκε στα δυο τελευταία ματς από Γαλατασαράι (6-0) και Καραγκουμρούκ (3-1).  Υποχώρησε στη 17η θέση και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 34 γκολ. Δυο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς, συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν. Θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,71.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Τραμπζονσπόρ – Κόνιασπορ Άσος (1,93 @Vistabet).

Γκεζτέπε – Γκεντσλερμπιρλίγκι  Over 2,5  (1,71 @Vistabet).