Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 17 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας.

Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Ατλέτικο Μινέιρο, έχοντας κατά σειρά μια νίκη επί της Κοριτίμπα (2-0 εντός) και μια ισοπαλία με τη Μπραγκαντίνο (2-2 εκτός). Παράλληλα, συνεχίζει αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (2-1-0). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 με αντίπαλο τη Μπαΐα. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-1-1). Με τη μέχρι εικόνα που δείχνουν οι δυο ομάδες, η Ατλέτικο Μινέιρο θεωρείται δικαίως το φαβορί για να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή. Ωστόσο, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει το γκολ, οπότε και θεωρούμε ότι μπορεί να βρει και απόψε δίχτυα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Σεαρά – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεαρά, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Φλαμένγκο. Αγνοεί τη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (0-3-2). Αήττητη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Μπραγκαντίνο, έχοντας μια νίκη επί της Σάο Πάολο (4-2 εντός) και μια ισοπαλία με την Ατλέτικο Μινέιρο (2-2 εντός). Σε 14 συνολικά εξόδους για το φετινό πρωτάθλημα, πανηγύρισε μόλις ένα διπλό, μετρώντας ακόμη επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Αμφότερες μάχονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:15 Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Goal/Goal (1.95 @bwin)

01:30 Σεαρά – Μπραγκαντίνο: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!