Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η στήλη πήγε εξαιρετικά χθες καθώς είχαμε 2/2 επιβεβαιωμένες επιλογές από Γαλλία και Ιταλία, πέρασε το Over 2.5 στο Μονπελιέ – Μονακό (2-3) και το 1Χ της Λάτσιο κόντρα στη Ρόμα (3-0). Ελπίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να μας πάνε και πάλι στο ταμείο!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός Προγνωστικά

Ξεκινάμε απ’ τη Σούπερ Λιγκ 1 και το ματς Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Οι Αρκάδες πέρασαν με 0-1 απ’ την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με γκολ στο 20’ και στη συνέχεια περιορίστηκαν στο αμυντικό παιχνίδι. Κινδύνεψαν στο δεύτερο μέρος, αλλά πήραν το «τρίποντο», που τους ανέβασε στην έκτη θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι προφανές φαβορί, όμως εντός έδρας δεν κερδίζει όσο θα ήθελε, το 1.70 είναι υπερβολικό στον άσσο. Ο Παναιτωλικός οφείλει να ρισκάρει σε τέτοιου είδους παιχνίδια, σκόραρε με τον Ολυμπιακό, θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει για να πάει ψηλά το σκορ. Επιλέγουμε Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95 στην Goalbet.

Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης Προγνωστικά

Συνεχίζουμε με το Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης. Είναι ντέρμπι παραμονής, η Λάρισα παίζει «τελικό» και οφείλει να ρισκάρει, ωστόσο επιθετικά έχει τρομακτικό πρόβλημα τόσο σε δημιουργία, όσο και εκτέλεση, είναι μια απ’ τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος σ’ αυτόν τον τομέα. Ο Απόλλων Σμύρνης βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας, μοιάζει παιχνίδι που θα κριθεί σε χαμηλό σκορ, σε κάτι θεωρούμε ότι θα βοηθήσει και ο αναμενόμενα κακός αγωνιστικός χώρος λόγω της κακοκαιρίας. Επιλέγουμε Under 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Λιντς – Μπράιτον Προγνωστικά

Κλείνουμε με το παιχνίδι Λιντς – Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Λιντς είναι ανώτερη ομάδα απ’ την Μπράιτον, μπορεί να έρχεται από ήττες που «τσαλάκωσαν» το ηθικό της, ωστόσο είχε αρκετές ημέρες να ξεκουραστεί και να δουλέψει. Στον αντίποδα, η Μπράιτον έπαιξε την Τετάρτη ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς και έχει πολλές απουσίες, θεωρούμε ότι η Λιντς θα βρει τον τρόπο να κερδίσει. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17.15 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός Over 2 (1.95 @ goalbet)

19.30 Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης Under 2 (1.90 @ goalbet)

17.00 Λιντς – Μπράιτον 1 (2.15 @ goalbet)