Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και καλό Σαββατοκύριακο. Μία στις δύο επιλογές μου επιβεβαιώθηκε χθες, αυτή με την μικρότερη απόδοση, αλλά και πάλι ήταν αρκετή για να βγει κέρδος. Πάμε να δούμε τι κρατάω από σήμερα για στοίχημα.

Ο καιρός στην Αγγλία δεν είναι σύμμαχος μας, αφού και εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι κακές και υπάρχει κίνδυνος αναβολών πολλών αγώνων. Αλλά και αν διεξαχθούν, τα γήπεδα πιθανόν θα είναι σε μέτρια προς κακή κατάσταση. Στην Σκοτία, λίγο λόγω καιρού, λίγο λόγω κορωνοϊού, αποφάσισαν ως τέλη Γενάρη να βάλουν «λουκέτο» στο πρωτάθλημα στις δύο μικρές επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και στις ερασιτεχνικές. Υπάρχει βέβαια και η δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί που μετά την άνοδο των Αμέρικα Μινέιρο, Σαπεκοένσε, είχαμε χθες και τον μαθηματικό υποβιβασμό της Οέστε.

Λέιτον Οριεντ – Μόρκαμ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά, ένας βαθμός τις χωρίζει στο βαθμολογικό πίνακα, αν και η Μόρκαμ έχει και παιχνίδια λιγότερα. Ενδεχομένως όμως να παίξει σημαντικό ρόλο η έδρα στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Λέιτον Οριεντ έχει δύο σερί νίκες στο γήπεδό της, με έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της εκεί. Αντιθέτως η Μόρκαμ έχει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη στους πέντε πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της. Ο άσος της Λέιτον Οριεντ σε απόδοση 2,55 στην Betshop.

Γουόλσολ – Ολνταμ Προγνωστικά

Πρόκειται για το αντίθετο σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, αφού εδώ έχουμε την ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία, την Ολνταμ, με έξι νίκες σε 11 αγώνες. Και είναι αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα εκτός, αν και έχει δύο σερί ισοπαλίες έπειτα από τέσσερις νίκες. Η Γουόλσολ δεν έχει καμία έδρα φόβητρο, ούτε είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο, έχει τρεις σερί ήττες, με τις δύο στο γήπεδό της. Επομένως δεν γίνεται να προσφέρεται ως τόσο μεγάλο αουτσάιντερ η Ολνταμ. Και είναι τέτοιο το σετ αποδόσεων που μπορούμε να ποντάρουμε σε νίκη της, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας. Το 2 DNB της Ολνταμ σε απόδοση 2,52 στην Betshop.

Ζουβεντούδε – Κρουζέιρο Προγνωστικά

Πριν αρχίσει η χρονιά, αν κάποιος έλεγε πώς αυτό το παιχνίδι θα είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όλοι θα περίμεναν πώς η ομάδα που θα χρειαζόταν βαθμούς είναι η Κρουζέιρο. Αλλά τελικά η ομάδα που διεκδικεί άνοδο και παλεύει γι’ αυτήν είναι η Ζουβεντούδε με την Κρουζέιρο τελείως αδιάφορη βαθμολογικά! Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, όμως και οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλύτερα εκτός. Αλλά εδώ υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα, αφού ο προπονητής της Κρουζέιρο, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, έχει παίξει 6 χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην Ζουβεντούδε! Λίγο το κίνητρο, λίγο η έδρα, αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με τον άσοςτης Ζουβεντούδε σε απόδοση 2,44 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Λέιτον Οριεντ – Μόρκαμ 1 (2,55 @ Betshop)

17:00 Γουόλσολ – Ολνταμ 2 DNB (2,52 @ Betshop)

00:00 Ζουβεντούδε – Κρουζέιρο 1 (2,44 @ Betshop)