Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Όταν βγαίνει η μία από τις δύο επιλογές με ανατροπή και η άλλη χάνεται με γκολ στις καθυστερήσεις, καταλαβαίνει κάποιος πώς δεν μου μπήκε καλά το 2021, όσον αφορά στο στοίχημα.

Γι’ αυτό θα κάνω και λίγο ρέγουλα σήμερα, επιλέγοντας ένα μόνο σημείο, με σημαντικό ρίσκο από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που πλέον παίζουν σχεδόν κάθε μέρα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 2020 στο τέλος του πρώτου μήνα του 2021! Μάλιστα ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει υποχρεώσεις για πολιτειακά πρωταθλήματα και κύπελλα του 2021!

Οπεράριο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Οπεράριο κέρδισε και το τελευταίο της παιχνίδι, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει τρεις σερί νίκες, τέσσερις στους έξι τελευταίους αγώνες εκεί που δεν χάνει, όλες χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Και εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Από την άλλη μεριά και η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας κέρδισε τον πιο πρόσφατο αγώνα της, με τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα. Αλλά μακριά από το γήπεδο της κέρδισε μόνο τον τελευταίο της αγώνα, έπειτα από πέντε σερί ήττες. Επομένως η έδρα ίσως παίξει ρόλο σε αυτό τον αγώνα, αξίζει το ρίσκο στον άσο της Οπεράριο σε απόδοση 2,33 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

00:15 Οπεράριο – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 1 (2,33 @ Betshop)