Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Η κακοκαιρία χτύπησε τα δύο από τα τρία χθεσινά παιχνίδια που πρότεινα, αλλά χάθηκε και το μοναδικό που έγινε, με τρόπο που για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Χθες διεξήχθησαν τα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφς του NFL, με τους Ραμς να κάνουν την έκπληξη – βάσει προγνωστικών – και να αποκλείουν τους Σίχοκς από τη συνέχεια. Απόψε διεξάγονται άλλοι τρεις αγώνες, στους δύο εκ των οποίων υπάρχουν κάποιες επιλογές που αξίζουν.

Τένεσι Τάιτανς – Βαλτιμόρη Ρέιβενς Προγνωστικά

Το τελείωμα της σεζόν των Ρέιβενς, σε συνδυασμό με το ταλέντο του Λαμάρ Τζάκσον, οδηγούν τους πάντες να θεωρούν την ομάδα της Βαλτιμόρης ως φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Και αυτό παρόλο που οι δύο ομάδες είχαν το ίδιο ρεκόρ στο τέλος της κανονικής περιόδου (11 νίκες – 5 ήττες) και παίζουν και στην έδρα του Τένεσι. Επιπλέον πέρυσι, που οι Ρέιβενς έκαναν πιο εντυπωσιακή χρονιά, αποκλείστηκαν από τους Τάιτανς, χάνοντας στην έδρα τους. Αμφίρροπο θα είναι το παιχνίδι, προσωπικά θα ρισκάρω και θα ποντάρω στον άσο των Τάιτανς σε απόδοση 2,50 στην Betshop.

Νέα Ορλεάνη Σεντς – Σικάγο Μπέαρς Προγνωστικά

Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι οι Σεντς που επιθετικά είναι πάρα πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους. Όμως και οι Μπέαρς έχουν βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα, μετά την αλλαγή που έκαναν στην τεχνική ηγεσία και στο ποιος αποφασίζει τι θα παίξουν επιθετικά σε κάθε play. Επομένως περιμένω ένα παιχνίδι με μεγάλο σκορ, έστω και αν στο τέλος οι Σεντς βρουν τρόπο να κερδίσουν. Το over 49.5 στο 2,05 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:05 Τένεσι Τάιτανς – Βαλτιμόρη Ρέιβενς 1 (2,50 @ Betshop)

23:40 Νέα Ορλεάνη Σεντς – Σικάγο Μπέαρς Over 49,5 (2,05 @ Betshop)