Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και καλό Σαββατοκύριακο. Και χθες μία από τις δύο επιλογές μου δικαιώθηκε, αυτή από το κύπελλο Σκοτίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απλά να σας επισημάνω πώς οι αγώνες που επέλεξα και είναι από Αγγλία και Σκοτία, ενδεχομένως να αναβληθούν, ή ακόμη και αν διεξαχθούν, οι καιρικές συνθήκες θα είναι άσχημες.

Πορτ Βέιλ – Γκρίμσμπι Προγνωστικά

Εδώ παίζουν δύο από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Αλλά οι αγωνιστικές τους διαφορές και η φόρμα τους δεν είναι τέτοια που να δικαιολογείται το σετ αποδόσεων που έχει την Πορτ Βέιλ ως φαβορί. Οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εδώ και έξι αγώνες, με τρεις ήττες, ενώ ειδικά στην έδρα τους έχουν τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζουν! Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις σερί ήττες εκτός έδρας. Αλλά υπάρχουν και κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Η Γκρίμσμπι πήρε νέο προπονητή, τον Πολ Χερστ, ο οποίος στην προηγούμενη παρουσία του εκεί τα πήγε περίφημα και τράβηξε την προσοχή ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Η Πορτ Βέιλ έδιωξε τον προηγούμενο προπονητή της, αλλά δεν έχει πάρει κάποιον νέο και θα έχει υπηρεσιακό απόψε! Επιπλέον η Γκρίμσμπι έχει κερδίσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο. Με όλα αυτά και με το σετ αποδόσεων να επιτρέπει την κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας, αξίζει κάποιος να ποντάρει στο διπλό της Γκρίμσμπι με DNB σε απόδοση 2,61 στην Betshop.

Σκάνθορπ – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες απέχουν μόλις ένα βαθμό μεταξύ τους στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά η διαφορά είναι στη φόρμα, γι’ αυτό και οι φιλοξενούμενοι προσφέρονται ως φαβορί και αξίζει να επιλεχθούν. Συγκεκριμένα η Σκάνθορπ έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει και τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία, μαζί με κάποιες ακόμη ομάδες. Από την άλλη μεριά η Μπράντφορντ από τότε που άλλαξε προπονητή, έχοντας ακόμη υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο της, παραμένει αήττητη, με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια! Το διπλό της Μπράντφορντ σε απόδοση 2,37 στην Betshop.

Αρμπρόουθ – Φόλκερκ Προγνωστικά

Η Αρμπρόουθ παίζει μία κατηγορία υψηλότερα από την Φόλκερκ, αλλά ουσιαστικά τις χωρίζει μία θέση! Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί του Τσάμπιονσιπ Σκοτίας και οι φιλοξενούμενοι πρωτοπόροι της Λιγκ 1! Επιπλέον η Αρμπρόουθ έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας της, σκοράρει πολύ δύσκολα και έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Φόλκερκ δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά έχει συνολικά τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες μακριά από το γήπεδο της. Γι’ αυτό ίσως και να προσφέρεται ως φαβορί, αξίζει να παιχθεί, το διπλό της Φόλκερκ σε απόδοση 2,45 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Πορτ Βέιλ – Γκρίμσμπι 2 DNB (2,61 @ Betshop)

17:00 Σκάνθορπ – Μπράντφορντ 2 (2,37 @ Betshop)

17:00 Αρμπρόουθ – Φόλκερκ 2 (2,45 @ Betshop)