besiktas prognostika

Καλημέρα σε όλους! Συνεχίσαμε χθες το καλό μας σερί, καθώς επιβεβαιώθηκαν και οι δυο επιλογές από το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η Γκαζιαντέπ “έβγαλε” τον άσο σε απόδοση 2,00, ενώ επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal σε απόδοση 1,90 στην αναμέτρηση Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ.  Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε ξανά με το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Τραμπζονσπόρ – Γκεζτέπε Προγνωστικά

Την καλύτερή της περίοδο διανύει η Τραμπζονσπόρ που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, βρίσκεται πλέον στην 7η θέση, έχοντας κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η Γκεζτέπε βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τις επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προβληματίζει έντονα και εκτός έδρας, καθώς αγνοεί τη νίκη στις 11/12 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα. Το μομέντουμ ευνοεί απόλυτα τη “θύελλα” που αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,80 στη @Vistabet.

Μπεσίκτας – Ρίζεσπορ Προγνωστικά

Σε τρομερή φόρμα η Μπεσίκτας θέλει να δώσει σήμερα συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή. Πανηγύρισε την έβδομη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση, ενώ εμφανίζεται πανίσχυρη και εντός έδρας. Από την άλλη η Ρίζεσπορ βρίσκεται στην 11η θέση, δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 15/16 τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Με σοβαρή εμφάνιση οι “αετοί” δεν δυσκολευτούν να φτάσουν στη νίκη, θα κρατήσουμε το Μπεσίκτας -1(Ασιατικό) σε απόδοση 1,72.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Τραμπζονσπόρ – Γκεζτέπε Άσος σε απόδοση 1,80 @Vistabet)

Μπεσίκτας – Ρίζεσπορ   Μπεσίκτας -1(Ασιατικό) 1,72 @Vistabet)