Καλημέρα. Το γράψαμε χθες ότι της Ρεάλ της αρέσει η μοναξιά! Και μας επιβεβαίωσε, νικώντας την Τενερίφη εκτός έδρας με 92-85, απέχοντας πλέον δύο ήττες από τους διώκτες της. Ελπίζουμε η καλή μας αρχή στο στοίχημα να συνεχιστεί.

Επιστρέφουμε και πάλι στη Γερμανία, προσεγγίζοντας το μεγάλο ματς της χώρας, αυτό ανάμεσα στις δύο ομάδες της Ευρωλίγκας.

Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Με μισή ομάδα θα παραταχθεί η Άλμπα, που ο προπονητής της Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες είναι σε καραντίνα, λόγω κορονϊού, ενώ θα απουσιάσουν οι βασικοί Σίβα, Γκιφάι, Σίκμα και Λάμερς και ο πολύ χρήσιμος Έρικσον. Επίσης, η παράδοση δεν την ευνοεί καθώς έχει επτά σερί ήττες από τους Βαυαρούς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2020 η Μπάγερν, υποτάσσοντας την Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 90-77. Είναι μία ομάδα που έχει αρχές στο παιχνίδι της και η εξαιρετική δουλειά του κόουτς Τρινκιέρι αποδίδει καρπούς.

Μιλώντας για στοίχημα, το «διπλό» άνοιξε στο 1,80 και ήταν από τις βασικές μας επιλογές. Ωστόσο, στο 1,30 δεν έχει καμία αξία. Θα ρισκάρουμε με το Under 75,5 πόντοι της Άλμπα, αφού η Μπάγερν μέσω της άμυνάς της παίρνει τα ματς. Στο ελκυστικό 2,06 στην Betshop δεν περνάει απαρατήρητο. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου | Άλμπα Βερολίνου Under 75,5 πόντοι (2,06 @ Betshop)