Χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλος της Γ’ Εθνικής, με το παιχνίδι ανάμεσα στο πρωτοπόρο Φωστήρα και στον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια, ΟΦΗ, να είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο.

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΕ (17/01, 14:15): Εξαιρετικός στις εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Ιαλυσός, ο οποίος παραμένει αήττητος στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει στη Ρόδο, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μάλιστα μόλις δυο γκολ (από τον Φωστήρα). Με ανεβασμένη ψυχολογιά η ομάδα του Ηρακλείου, που προέρχεται από δυο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 1

ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (17/01, 15:00): Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες του Αλίμου μετά τον διασυρμό 6-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, γεγονός που τους διατήρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις εφτά βαθμούς. Μάχη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού δίνει ο Ερμής που θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Προγνωστικό: 2

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (17/01, 15:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να παραμένει η Επισκοπή, με μόλις έξι βαθμούς (μια νίκη-τρεις ισοπαλίες) μετά από 14 αγωνιστικές. Προέρχεται από έξι σερί ήττες, ενώ μετράει μόλις δυο βαθμούς στα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Σε μέτριες εμφανίσεις περιωρίζεται ο Εθνικός, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, όντας πολύ κακός στα παιχνίδια που δίνει μακριά από την έδρα του. Πολύ δύσκολα θα γνωρίσει την ήττα από την Επισκοπή.

Προγνωστικό: 2

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (17/01, 15:00): Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει άμεσα ο Ηλυσιακός, που προέρχεται από δυο σερί νίκες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είναι και πολύ καλοί στα εντός έδρας παιχνίδια τους, μετρώντας μόλις δυο νίκες σε εφτά αναμετρήσεις. Από την πλευρά του, ο Εθνικός δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες-δυο ήττες), ενώ δεν έχει καταφέρει ούτε και να σκοράρει, παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: Under

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (17/01, 15:00): Σε πολύ ρηχά νερά κινείται φέτος ο Ιωνικός, που όπως φαίνεται ούτε και φέτος μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία. Μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ραφήνας εξακολουθεί να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, όντας και στο κυνήγι του Φωστήρα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημά του.

Προγνωστικό: Under

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ (17/01, 15:00): Αήττητη εξακολουθεί ναν παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Βάρης, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού και σε απόσταση τριών βαθμών από την 9η θέση και τον ΟΦΗ. Αντιθέτως, η Γλυφάδα εξακολουθεί να παραπαίει και μετά το μοναδικό νικηφόρο παιχνίδι της μετράει τέσσερις σερί ήττες.

Προγνωστικό: 1

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ (17/01, 15:00): Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΟ Κρουσσώνος, που θέλει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί από δω και πέρα μήπως και καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κηφισιάς μπορεί να βρίσκεται εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή, ωστόσο δείχνει ικανή για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά.

Προγνωστικό: 2

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΟΦΗ (17/01, 15:00): Μόνο πρώτος εξακολουθεί να βρίσκεται ο Φωστήρας, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας των πέντε βαθμών από την δεύτερη Ραφήνα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί παρότι ξεκίνησαν πού άσχημα τη χρονιά, φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκουν ρυθμό, προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες. Και οι δυο ομάδες πετυχαίνουν γκολ στο παιχνίδι τους.

Προγνωστικό: G/G